fu'a

Hunan GL Spring Outdoor Development Training i le 2019

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2019-07-08

VAAIGA 8,267 Taimi


Ina ia faʻaleleia le au faʻatasi o tagata faigaluega a le kamupani, faʻaleleia le malosi o le galulue faatasi ma le faʻalauiloaina o mea fou, faʻalauiloaina le talanoaga ma fefaʻasoaʻiga o tagata faigaluega i matagaluega eseese i le taimi o le galuega ma le aʻoaʻoga, Hunan GL technology Co., Ltd. na faia se lua aso ma a'oa'oga fa'alautele e tasi le po i Tianci Garden i Changsha.

I lalo o le taʻitaʻiga a faiaoga o atinaʻe faʻapolofesa, na faʻatautaia ai se tauvaga o le poto ma le malosi.O le faʻalauteleina o loʻo vaevaeina i galuega faatino e 8, e aofia ai mai le vaega A e oʻo i le eria B, faʻaaliga a le 'au, malae o le taua, afi afi, siva PK, faʻatapulaʻa saoasaoa, aveese pomu, laina faʻauʻu, e vaevaeina sui i 'au e fa e faʻatautaia gaoioiga, ma ia tatou filifilia i tatou lava. o le kapeteni, o le igoa o le au, o le anavatau, o le pese faatulagaina, ma le fu'a a le au.I le faagasologa, na matou lafoaia isi o matou faasinomaga ae galo ai o matou tausaga ma le tulaga faigaluega.Sa auai atoatoa i matou taitoatasi i le gaoioiga.

Ina ua uma ona fetuunai le faatulagaga, sa fesili mai le faiaoga ia i matou se fesili."O le a le mea e tatau ona i ai i se pisinisi manuia?"O loʻo taufetuli a latou paaga e tali, "malosi faʻatonu, felagolagomaʻi, paʻu, sini masani ma talitonuga, tutumau, felagolagomai i le va o paaga, galue lelei, fefaʻasoaaʻi punaoa" ma le tele o isi mea.

Ona fesili atu lea o le faiaoga: “O le a le mea e tutusa ma le manuia?”Sa taupulepule tagata uma ma iu ai ina taliina lenei fesili.O le manuia e tutusa ma le talitonuga ma le metotia.O le fesili e sau ma o le "O le a le pasene o talitonuga ma metotia o loʻo i ai?"E tofu tagata uma ma o latou lava manatu eseese.Ina ia taliina lenei fesili, na ave i matou e le faiaoga i le taaloga, ma foia le faafitauli e ala i le taaloga, o lea na ou ulufale ai i le taaloga.O le taʻaloga e faʻaaoga e tagata uma auala eseese e alu ai mai le vaega A i le vaega B. E le mafai ona toe faia le auala.E 122 auala eseese ua matou faʻasoa e faʻamaeʻa ai le galuega.E ala i lenei taaloga tatou te faaiuina ai e faapea "o le manuia e tutusa ma le talitonuga o le selau pasene faaopoopo auala e le mafaitaulia tele."Afai lava e iai sau talitonuga maumaututu, e tusa lava pe e te le manuia mo sina taimi, o le manuia o loʻo i luga o le ala, ma i se taimi lata mai o le a ausia ai lau sini!Aua le fiu gofie!

E i ai se upu e taʻua "Aʻoaʻo e tautala i le tausaga, aʻoaʻo e tapuni i le olaga atoa", o fesoʻotaʻiga o le alalaupapa sili ona taua i le va o tagata, ma le taʻaloga o le malae o le taua, faʻatapulaaina a tatou fesoʻotaʻiga, le aofaʻi o taʻitaʻi, fitafita. , ma taʻitaʻi E tolu ona tiute a le leoleo, o le fitafita e fusi mata, fai se matapulepule, tu i le eleele ua ufitia i maina ma pomu, ma liliu atu le taʻitaʻiʻau i tua i le malae, ma na o le tuuina atu o faatonuga e ala i taga a le taʻitaʻiʻau.I lenei tulaga, e tatau i fitafita ona aloese mai Landmines, puʻeina pomu, ma osofaʻia fili, na o le tasi le fitafita na totoe i luga o le malae e manumalo.I lenei tulaga, o fesoʻotaʻiga lelei ma le malamalama le malamalama o le 'au na avea ma auupega sili mo le manumalo.O le mea moni, o lenei taʻaloga o se microcosm o le galuega, e tuʻuina atu e le pule faʻatonuga, e maua e le pule ogatotonu le faʻamatalaga, ma mulimuli ane faia e le aufaigaluega, ma o le poloaiga na faia e le aufaigaluega i le taimi nei atonu e na o le 50% aoga. .O le mea lea, o le auala e fesoʻotaʻi lelei ma saʻo le fesoʻotaʻiga o se vaega taua o se 'au.

 O le mea e sili ona malolo ai o le pati afi i le po, o le afi mumu i luga o le eleele, o foliga o tagata uma e mafanafana, matou te uulima, taamilo solo i le afi, oso, pei o se uati E foliga mai mo sina taimi, matou te lagona o matou i luga o le afi. mutia e le gata, mitiina le ipu uaina, ma le 'ai tele o manu.I le taimi nei, e leai so tatou mamafa, leai se avega, na o lena afi, o se afi o le tuʻinanau, o se fatu matagofie.faamoemoe.

 O le mea na sili ona faagaeetia ai aʻu o le galuega mulimuli "Laina Faʻauʻuga".O 'au e fa na tu'ufa'atasia se 'au tele "GL Team", ma o lea ua na'o le GL Team.O le tulafono o le taaloga e tatau ona o uma tagata mai le pito i luga e aunoa ma le faʻasaga i le laina faʻauʻu e tasi le mita le maualuga.I le feagai ai ma le laina fa'au'u ua fai tauau, e le'i solomuli, ae o lo'o mafaufau pe fa'apefea ona fai i se taimi pu'upu'u.Tagata uma i le itu o le laina faʻauʻu.Ina ia mafai e tagata uma ona laasia ma le saogalemu le laina o le faauuga, e leai ni faitioga a tagata uma ma e naunau e tausolomua e feauauai, aua e na o le taimi lava e te alu ai i le apefai, e mafai ona e lagona moni le malosi o isi pe a o oe o se apefai Lagona. le sao o isi ia te oe;o lona uiga foi ua tatou iloa le naunau e fai a tatou lava taga ma iloa le olioli ma le faamaualuga e mafai ona tatou faasoa atu i a tatou au.

 E ui ina ua mae'a lenei a'oa'oga fa'alautele, ae e le'i taofia lava le saoasaoa o le "GL People's Development".

talafou2 talafou1

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou