banner

Single Mode / Multimode ST Serat patch ari / Pigtail

The ST serat patch ari ngagunakeun 2.5mm diaméterna ferrule keramik panjang (atawa steel alloy / ferrule plastik). Ieu mates kalawan adaptor interkonéksi sarta latched kana tempat ku twisting kalibet a bayonet stop kontak cinyusu-sarat. Éta konektor paling populér pikeun aplikasi LAN serat multimode optik

  • Ngaran produk: ari patch
  • Brand Tempat of Origin: GL Hunan, Cina (Daratan)
  • Nyadiakeun OEM / ODM Layanan!:
  • Categories: Kabéh Produk, ODN Produk, patch ari

    gambaran

    spésifikasi

    Package & Tansportation

    fitur :

    1. Patuh IEC, JIS, Telcordia;
    2. Pulas-konci mékanisme gandeng bayonet nu ensures gancang, kacida repeatable, sambungan low-rugi;
    3. Simpléks, duplex, sarta majelis multi-serat dina standar na custom konfigurasi;
    4. mode tunggal jeung Multimode;
    5. PC finish.

    Aplikasi :
    1. pamasangan premis;
    2. Telekomunikasi jaringan;
    3. jaringan Metro;
    4. Area Jaringan Lokal (LANs);
    5. processing Data jaringan;
    6. Instrumentation.
    Catetan:
    Ngan bagian tina Joint Box / Splice panutupanana / Joint panutupanana dibéréndélkeun di dieu. Urang tiasa gumantung kana sarat customer pikeun ngahasilkeun model béda Joint Box / Splice panutupanana / Joint panutupanana.
    Urang nyadiakeun OEM & ODM Service.    
    Ngahubungan Us Ayeuna!
    E-Surat: inquiry@gl-fibercable.com
    WhatsApp: +86 18073118925 Skype: opticfiber.tim

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us