666

FAQ

Loba ditanyakeun

1.How lila bakal petik éta jadi jawab?

Kirim surélék urang panalungtikan anjeun! Urang bakal ngawalon ka anjeun dina waktu 12 jam sanggeus confirming parameter teknis nu peryogi.

2.Do anjeun boga sampel sagala?

Yakin sampel Free mangrupakeun sadia, lamun hoyong mayar waragad pengiriman barang.

3.Are Anjeun produsén nyata?

Kami produsén riil nu mibanda sajarah 15 taun urang.

4.What teh MOQ?

The MOQ sahiji sambungan kabel serat optik téh 1km

waktos pangiriman 5.What urang?

Waktu pangiriman umum nyaéta 5-7 poé sanggeus urutan dikonfirmasi. Eta gumantung kana kuantitas urutan.

6.How ka toko Cable optik Serat Kuduna?

Nyimpen kendang indoor saméméh migunakeun, kendang kudu nempatkeun ka gigir teu on tungtungna.

produk 7.Can Anjeun suplai ngaropéa tur logo (OEM / ODM)?

Kami produsén kami nyadiakeun layanan OEM, urang bakal coba pangalusna urang ngawula sagala sasuai ka nu Anjeun ngaropéa, mangga ngirim kami gambar Anjeun.

8.What Éta istilah mayar anjeun?

Simkuring nampi T / T, L / C, D / A, PayPal, Western Union, D / P jsb 30% sateuacanna, tur 70% saméméh kiriman, Anjeun bisa milih salah sahiji anu aya nu pangmerenahna pikeun anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Send your message to us:

Write your message here and send it to us