banner

Single Mode / Multimode ST Serat Patch Kabel / Rambut

Ing ST serat patch ari nggunakake 2.5mm diameteripun ferrule Keramik dawa (utawa stainless alloy / ferrule plastik). Iku bolo karo adaptor interconnection lan kenceng menyang panggonan dening digawèkaké kanggo melu a bayonet soket spring-dimuat. Iku konektor paling populer kanggo aplikasi LAN serat multimode optik

  • Product Name: ari Patch
  • Brand Papan Asal: GL Hunan China (Mainland)
  • Nyedhiyani OEM / ODM Services:
  • Kategori: Kabeh Products, ODN Products, Patch Kabel

    Description

    Keterangan

    Package & Tansportation

    fitur :

    1. Selaras karo IEC, JIS, Telcordia;
    2. Twist-kunci mekanisme kopling bayonet kang njamin cepet, Highly repeatable, sambungan kurang-mundhut;
    3. Simplex, duplex, lan kumpulan multi-serat ing standar lan adat konfigurasi;
    4. mode Single lan Multimode;
    5. PC Rampung.

    Aplikasi :
    1. panginstalan premis;
    2. Warung jaringan;
    3. jaringan Metro;
    4. Area Networks Local (LANs);
    5. Processing Data jaringan;
    6. Instrumentation.
    Cathetan:
    Mung bagean Joint Box / Splice Press / Joint Press didhaptar ing kene. Kita bisa gumantung ing requirement customer kang kanggo prodhuksi model beda Joint Box / Splice Press / Joint Press.
    We sumber OEM & ODM Service.    
    Hubungi kita Saiki!
    E-Mail: inquiry@gl-fibercable.com
    Tampilan: +86 18073118925 Skype: opticfiber.tim

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us