PRODUCTS

Njelajah merbawani Teknologi Ways GL urip

WHO kita

  • Gambar Company

  • Sajarah GL

  • Engineer Product

Gambar Company

Gambar Company

Hunan GL Technology Co., Ltd punika perusahaan anjog dadi prodhusèn kabel serat optik daya (kabel ADSS lan kabel OPGW), aluminium klambi stee kanggo listrik (Aluminum Arman Aluminium Clad Steel dikiataken) lan kabel serat optik ing China. We have saka 30 Alat kanggo Manufaktur macem-macem kabel lan kabel optik lan liwat 20 Alat testing. Ing garis produksi kalebu Austria MS Coloring Mesin, Warna ngubengi Machine, Swiss Swiss Kabel Secondary Coating Line, Prancis Delachaux stainless steel line tabung las, European-kelas kapisan tabung baja line welding laser kanggo submarine lan OPGW kabel fiber optic, fluro-plastik suhu dhuwur garis saka perusahaan Davis US, telung lapisan bebarengan extruded
Waca liyane
About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Perusahaan adhering menyang "kejujuran, inovasi minangka sumber" ing idea Manajemen, diadegaké struktur organisasi kaku lan sistem Manajemen sampurna, bakal kanggo inovasi sawijining, lan ngrambah sawetara sawijining paten intelektual. We duwe kapercayan kanggo nyedhiyani pelanggan karo Optimization saka solusi engineering.
Waca liyane
About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Perusahaan adhering menyang "kejujuran, inovasi minangka sumber" ing idea Manajemen, diadegaké struktur organisasi kaku lan sistem Manajemen sampurna, bakal kanggo inovasi sawijining, lan ngrambah sawetara sawijining paten intelektual. We duwe kapercayan kanggo nyedhiyani pelanggan karo Optimization saka solusi engineering.
Waca liyane

Send your message to us:

Write your message here and send it to us