PRODUKTET

Explore Mënyrat GL Teknologji ndikimet Your Life

KUSH JEMI NE

  • Profili i kompanisë

  • historia GL

  • Engineer produkt

Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Hunan GL Teknologjia Co, Ltd, është një ndërmarrje kryesor si një prodhues i fibra kabllorë optike të energjisë (kabllor ADSS dhe kabllo OPGW), alumini veshur stee për energji elektrike (alumini Dirigjent Aluminum veshur çeliku përforcuar) dhe kabllo të tjera fibra optike në Kinë. Ne kemi mbi 30 pajisjeve për prodhimin e kabllove të ndryshme dhe kabllo optike dhe mbi 20 pajisjeve të testimit. Linjat e prodhimit përfshijnë Austrinë MS Machines ngjyrosur, Ngjyra sillen Machine, Zvicra zvicerane Cable Mesme Veshje Line, France DELACHAUX çelik saldim tub linjë, në klasë të parë tub çeliku saldim lazer linjë Europian për nëndetëse dhe OPGW kabllot e fibrave optike, temperatura fluoro-plastike të lartë linjat e kompanisë Davis SHBA, tre-shtresa stampuara në të njëjtën kohë
Lexo më shumë
Rreth kërkimin dhe zhvillimin

Rreth kërkimin dhe zhvillimin

Kompanitë respektimi i "ndershmëri, risi si burim" idenë e menaxhimit, themeluar një strukturë rigoroze organizimit dhe të sistemit të menaxhimit të përsosur, t'i përmbahen risi të pavarur, dhe ka arritur një numër të patentave pronës intelektuale të pavarur. Ne kemi besim për të siguruar konsumatorët me optimizimin e zgjidhjeve inxhinierike.
Lexo më shumë
Rreth kërkimin dhe zhvillimin

Rreth kërkimin dhe zhvillimin

Kompanitë respektimi i "ndershmëri, risi si burim" idenë e menaxhimit, themeluar një strukturë rigoroze organizimit dhe të sistemit të menaxhimit të përsosur, t'i përmbahen risi të pavarur, dhe ka arritur një numër të patentave pronës intelektuale të pavarur. Ne kemi besim për të siguruar konsumatorët me optimizimin e zgjidhjeve inxhinierike.
Lexo më shumë

Send your message to us:

Write your message here and send it to us