faqe_banner1

Hunan GL Technology Co, Ltdështë një ndërmarrje udhëheqëse si prodhuese e kabllove me fibra optike të energjisë (kabllo ADSS dhe kabllo OPGW), çelik i veshur me alumin për energji elektrike (përçues alumini i veshur me çeliku të përforcuar me alumin) dhe kabllo të tjera me fibra optike në Kinë.Ne kemi mbi 30 pajisje për prodhimin e kabllove të ndryshme dhe kabllove optike dhe mbi 20 pajisje testimi.Linjat e prodhimit përfshijnë Austria MS Coloring Machines, Color Circling Machine, Zvicer Swiss Cable Coating Secondary Coating Line, France Delachaux linjë saldimi me tuba çeliku inox, linja evropiane e saldimit lazer me tub çeliku të klasit të parë për nëndetëset dhe kabllot me fibra optike OPGW, fluro-plastike me temperaturë të lartë linjat e kompanisë amerikane Davis, linjat e kryqëzimit me tre shtresa njëkohësisht, linjat e prodhimit CCV Catenary të Troester Company, Gjermani, linjat e prodhimit të kabllove ushtarake të përputhshme me GJB etj.

Kompania jonë ka kaluar certifikimin e Sistemeve të Cilësisë ISO 9001:2000 në vitin 2010. Me sistem të përsosur të kontrollit të cilësisë, ekip teknik të talentuar, pajisje të avancuara dhe cilësinë tonë të besueshme, produktet tona fitojnë famë në tregun vendas dhe në tregun e huaj.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni