page_banner1

Hunan GL Technology Co., Ltdе водечко претпријатие како производител на кабел за напојување со оптички влакна (ADSS кабел и OPGW кабел), алуминиумски челик за електрична енергија (алуминиумски проводник со алуминиум обложен челик зајакнат) и други оптички кабел во Кина.Имаме над 30 опрема за производство на различни кабли и оптички кабли и над 20 опрема за тестирање.Производните линии вклучуваат Austria MS Coloring Machines, Color Circling Machine, Swiss Swiss Cable Secondary Coating Line, France Delachaux линија за заварување цевки од нерѓосувачки челик, европска прва класа за ласерско заварување на челични цевки за подморници и OPGW оптички кабли, флуро-пластика со висока температура линии на американската компанија Дејвис, трислојни истовремено екструдирани линии за вкрстено поврзување, производни линии CCV Catenary на Troester Company, Германија, воени производни линии за кабли усогласени со GJB и така натаму

Нашата компанија го положи сертификатот за системи за квалитет ISO 9001:2000 во 2010 година. Со совршен систем за контрола на квалитетот, талентиран технички тим, напредна опрема и нашиот сигурен квалитет, нашите производи се здобиваат со славна слава на домашниот пазар и на пазарот во странство.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја