produk

Ngajajah tabrakan Téhnologi Cara GL Kahirupan anjeun
  • OPGW / ADSS / OPPC

    OPGW / ADSS / OPPC

    Utamana dipaké pikeun komunikasi kakuatan kalayan asesoris, panyalindungan relay, pangiriman otomatis, instalasi bareng jeung garis-tegangan tinggi.
    Diajar deui
  • Solusi FTTH

    Solusi FTTH

    Ngagunakeun jinis sambungan kabel serelek FTTH indoor & outdoor,
    anggota kakuatan kawat baja galvanized atanapi phosphated kalawan baja, FRP jsb
    Diajar deui
  • Cable serat optik indoor

    Cable serat optik indoor

    jaket konéng PVC sambungan kabel indoor, kalawan yarns aramid na OM1 serat / OM2 / OM3 / OM4, papanggih syarat béda tina wiring indoor
    Diajar deui
  • Outdoor serat optik Cable

    Outdoor serat optik Cable

    Loba dipaké dina saluran / hawa / instalasi Sukatani, kalayan anggota béda kakuatan kawas logam, yarns aramid, yarns kaca jeung FRP jsb
    Diajar deui
  • FTTX Asesoris

    FTTX Asesoris

    GL provide
    Diajar deui
  • Husus serat optik Cable

    Husus serat optik Cable

    GL wilujeng sumping kabel OEM, kawas di jero cai, anti rodénsia, seuneu-lalawanan, sambungan kabel taktis, mikro ditiup sarta sambungan kabel modul mikro jsb
    Diajar deui

Saha urang

  • Profil Perusahaan

  • sajarah GL

  • Insinyur produk

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Hunan GL Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan ngarah salaku produsén sahiji sambungan kabel serat kakuatan optik (sambungan kabel ADSS tur kabel OPGW), aluminium clad stee pikeun kakuatan listrik (Aluminium konduktor Aluminium Clad Steel bertulang) jeung kabel serat optik lianna di Cina. Urang kudu leuwih 30 equipments pikeun manufaktur rupa kabel na kabel optik sarta leuwih 20 equipments nguji. The garis produksi ngawengku Austria MS ngawarnaan Mesin, Warna circling Mesin, Swiss Swiss Cable sekundér palapis Line, Perancis Delachaux stainless steel garis tube patri, Éropa-kelas munggaran tube baja garis las laser pikeun kapal selam na OPGW kabel serat optik, fluro-plastik suhu luhur garis pausahaan Sadikin AS, tilu-lapisan sakaligus extruded
Maca deui
Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Pausahaan adhering ka "kajujuran, inovasi salaku sumber" pamanggih manajemén, ngadegkeun struktur organisasi rigorous sarta sistem manajemen sampurna, taat ka inovasi bebas, tur kahontal sababaraha bebas patén-patén intelektual. Simkuring boga kayakinan nyadiakeun konsumén jeung optimasi solusi rékayasa.
Maca deui
Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Pausahaan adhering ka "kajujuran, inovasi salaku sumber" pamanggih manajemén, ngadegkeun struktur organisasi rigorous sarta sistem manajemen sampurna, taat ka inovasi bebas, tur kahontal sababaraha bebas patén-patén intelektual. Simkuring boga kayakinan nyadiakeun konsumén jeung optimasi solusi rékayasa.
Maca deui

Send your message to us:

Write your message here and send it to us