produk

Ngajajah tabrakan Téhnologi Cara GL Kahirupan anjeun

Saha urang

  • Profil Perusahaan

  • sajarah GL

  • Insinyur produk

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Hunan GL Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan ngarah salaku produsén sahiji sambungan kabel serat kakuatan optik (sambungan kabel ADSS tur kabel OPGW), aluminium clad stee pikeun kakuatan listrik (Aluminium konduktor Aluminium Clad Steel bertulang) jeung kabel serat optik lianna di Cina. Urang kudu leuwih 30 equipments pikeun manufaktur rupa kabel na kabel optik sarta leuwih 20 equipments nguji. The garis produksi ngawengku Austria MS ngawarnaan Mesin, Warna circling Mesin, Swiss Swiss Cable sekundér palapis Line, Perancis Delachaux stainless steel garis tube patri, Éropa-kelas munggaran tube baja garis las laser pikeun kapal selam na OPGW kabel serat optik, fluro-plastik suhu luhur garis pausahaan Sadikin AS, tilu-lapisan sakaligus extruded
Maca deui
Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Pausahaan adhering ka "kajujuran, inovasi salaku sumber" pamanggih manajemén, ngadegkeun struktur organisasi rigorous sarta sistem manajemen sampurna, taat ka inovasi bebas, tur kahontal sababaraha bebas patén-patén intelektual. Simkuring boga kayakinan nyadiakeun konsumén jeung optimasi solusi rékayasa.
Maca deui
Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Pausahaan adhering ka "kajujuran, inovasi salaku sumber" pamanggih manajemén, ngadegkeun struktur organisasi rigorous sarta sistem manajemen sampurna, taat ka inovasi bebas, tur kahontal sababaraha bebas patén-patén intelektual. Simkuring boga kayakinan nyadiakeun konsumén jeung optimasi solusi rékayasa.
Maca deui

Send your message to us:

Write your message here and send it to us