666

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.How dawa bakal petik bakal mangsuli?

Kirimi kita priksaan! We bakal reply ing 12 jam sawise nyantosakaké paramèter technical sampeyan kudu.

2.Do sampeyan duwe conto sembarang?

Manawa conto Free kasedhiya, yen arep kanggo mbayar biaya kapal.

3.Are sing Produsèn nyata?

We are ing Produsèn nyata karo Sajarah 15 taun.

4.What paling MOQ?

The MOQ saka kabel Fiber Optic punika 1km

wektu pangiriman 5.What kang?

Ing wektu Pos punika 5-7 dina sawise urutan dikonfirmasi. Iku gumantung ing jumlahe.

6.How kanggo Simpen Kabel serat optik Bener?

Simpen drum njero ruangan sadurunge nggunakake, drum kudu manggonake miring ora ing mburi.

produk 7.Can sumber selaras lan logo (OEM / ODM)?

We are Produsèn, kita nyedhiyani layanan OEM, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ngawula syarat Panjenengan selaras, mangga ngirim kita drawing.

8.What paling istilah pembayaran?

Kita nampa T / T, L / C, D / A, Paypal, Western Union, D / P etc. 30% ing advance, lan 70% sadurunge pangiriman, sampeyan bisa milih siji sing paling trep kanggo sampeyan.

Arep digarap US?


Send your message to us:

Write your message here and send it to us