page_banner1

Hunan GL-Teknologi punika 16 taun ngalami Produsèn anjog kabel fiber optic ing China kang gadhah Professional Sales Team, R & D Department Technology Department.The Company wis ngrambah Quality Certificate ISO9001. Kita khusus Ing Kabeh Jinis Fiber Optic Kabel Lan Related Hardware, Kaya Minangka ADSS, OPGW, FTTH Lan Dadi On.GL menehi layanan siji-mandeg riset-gawé-sale-logistics kanggo luwih saka 100 negara ing saindhenging donya.

Engineer Product


Send your message to us:

Write your message here and send it to us