page_banner1

Hunan GL-Téhnologi nyaéta 16 taun ngalaman produsén ngarah pikeun kabel serat optik di Cina nu geus ngabogaan Profesional Penjualan Tim, R & D Department Jeung Téhnologi Department.The Company Geus kahontal Quality bijil ISO9001. Urang Dupi husus dina sagala jinis serat optik Cable Jeung Biomédis Hardware, kayaning ADSS, OPGW, FTTH Jeung kituna On.GL nyadiakeun layanan hiji-eureun panalungtikan-ngahasilkeun-diobral-logistik pikeun leuwih ti 100 nagara sakuliah dunya.

Insinyur produk


Send your message to us:

Write your message here and send it to us