banner

Luftblåst kabel VS vanlig optisk fiberkabel

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2021-09-02

VISNINGER 632 ganger


Den luftblåste kabelen forbedrer utnyttelseseffektiviteten til rørhullet betydelig, så den har flere markedsapplikasjoner i verden.Mikrokabel- og mikrorørteknologien (JETnet) er den samme som den tradisjonelle luftblåste fiberoptiske kabelteknologien når det gjelder leggingsprinsippet, det vil si "mother tube-sub tube-fiberoptisk kabel", men dens tekniske innhold er mye høyere enn for vanlig fiberoptisk kabel.Det er en høyteknologisk.Prosesser, materialer og strukturell design har blitt kraftig forbedret og forbedret, og størrelsen på støtteprodukter som kabler og rør har blitt minimert, maksimert bruk av rørledningsplass, spart byggekostnader og gjort nettverksbygging mer fleksibel sex.

luftblåsekabelløsning

Fordeler medluftblåst kabel:

1. Sammenlignet med tradisjonelle strandede fiberoptiske kabler er mengden av materialer og prosesseringskostnader for samme antall luftblåste kabler sterkt redusert.

2. Strukturstørrelsen er liten, linjekvaliteten er liten, værbestandigheten er god, og den optiske kabelen kan gjenbrukes.

3. God bøyeytelse, den optiske miniatyrkabelen har bedre motstand mot sidetrykk under normale arbeidsforhold.

4. Den er egnet for overhead- og rørlegging.Det armerte ståltauet av en mindre spesifikasjon kan brukes til overliggende legging.De eksisterende rørledningsressursene kan lagres når rørledningen legges.

Bruksforskjellen mellom mikroluftblåst kabel og vanlig fiberoptisk kabel på motorveien fremhever også de tekniske fordelene:

1. Forskjeller i byggemetoder:

Luftblåst kabel: Mikrorør- og mikrokabelteknologien bruker leggingsmodusen "morrør-datter-rør-mikrokabel".
Vanlig optisk kabel: legg direkte på eksisterende moderrør (silisiumkjernerør).

2. Leggemetode:

Luftblåsende kabel: Hvis du trenger å bruke mikrokabel på motorveien, må du blåse mikrorøret først, og deretter legge kabelen.
Vanlig optisk kabel: Den utplasseres vanligvis manuelt.
3. Ettervedlikehold:
Luftblåst kabel: Siden den optiske kabelen vil bli installert på forhånd under leggingsprosessen av den optiske kabelen, hvis det er et problem med den optiske kabelen under senere bruk, kan vedlikeholdspersonellet dra den optiske kabelen en etter en for å realisere raskt vedlikehold av kommunikasjonslinjen.Den luftblåste mikrooptiske kabelen og den vanlige optiske kabelen bruker den samme optiske fiberen, så det er ingen grunn til å bekymre deg for eventuelle problemer i fusjonen mellom den luftblåste kabelen og den vanlige kabelen.

Vanlig optisk fiberkabel: Siden kabelen ikke er forhåndsinstallert eller avstanden til lagringspunktet er relativt lang under leggingsprosessen av den optiske kabelen, hvis det er et problem med den optiske kabelen i den senere bruksprosessen, er det upraktisk for vedlikeholdspersonell å reparere og vedlikeholde den optiske kabelen, og det tar lang tid.

Den ytre diameteren til den luftblåste kabelen optiske kabelen er relativt tynn, noe som er sterkt redusert sammenlignet med den vanlige optiske kabelen.Dette betyr at hvis de eksisterende rørledningsressursene til motorveien er tette eller utilstrekkelige, kan bruken av den luftblåste kabelen godt løse dette problemet.

60418796_1264811187002479_1738076584977367040_n (1)

 

Velkommen til å kontakte GL-teamet hvis du trenger noen form for luftblåsende fiber~!~

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss