banner

OPGW og ADSS kabel Byggeplan

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2021-06-17

VISNINGER 655 ganger


Som vi alle vet at OPGW optisk kabel er bygget på jordledningsstøtten til strømsamlingsledningstårnet.Det er en kompositt optisk fiber overjordingsledning som legger den optiske fiberen i overheadjordledningen for å tjene som en kombinasjon av lynbeskyttelse og kommunikasjonsfunksjoner.

opgw & adss byggeplan

Følgende faktorer må vurderes under byggingen avOPGW optisk kabel:

① Sikkerhetsfaktoren til OPGW komposittoptisk fiberjordledning skal ikke være mindre enn 2,5, og bør være større enn designsikkerhetsfaktoren til ledningen.Gjennomsnittlig driftsspenning bør ikke overstige 25 % av bruddspenningen.

②Avstanden mellom ledningen og OPGW komposittoptisk fiberjordledning skal oppfylle kravene til lynbeskyttelse.

③ OPGW kompositt fiberjordledning skal oppfylle kravene til termisk stabilitet under normal drift av linjen og i tilfelle en ulykke.

Den optiske ADSS-kabelen er en slags hel-dielektrisk selvbærende optisk kabel bygget på hovedmaterialet til tårnkroppen til oppsamlingslinjen.Det krever at en felles jordledning settes opp samtidig for å oppfylle kravene til lynbeskyttelse i oppsamlingsledningen.

Følgende faktorer må vurderes under byggingen avADSS optiske kabler:

① Sikkerhetsfaktoren til ADSS optisk kabel bør ikke være mindre enn 2,5, og bør være større enn designsikkerhetsfaktoren til lederen.Gjennomsnittlig driftsspenning bør generelt være 18%-20% av bruddspenningen.

② Den optiske ADSS-kabelen skal oppfylle beregningene for sjekk av styrke og fundamentstabilitet for de reiste stolpene og tårnene.

③ADSS optisk kabel bør beskyttes mot elektrisk korrosjon, mot slitasje mellom tårnet og ledningen når dyret biter, og vinden bøyer seg.

④Tilfredsstille at under påvirkning av eksterne krefter som sterk vind eller ising, er det tilstrekkelig margin mellom krysset av ADSS optisk kabel og bakken.

Oppsummert:

①Fra perspektivet til konstruksjon og drift og vedlikehold, har 0PGW optisk kabel alle funksjonene og ytelsene til jordledning og optisk kabel, med integrering av mekaniske, elektriske og overføringsfordeler, engangskonstruksjon, engangsfullføring, høy sikkerhet, pålitelighet , og sterk anti-risiko evne;ADSS optisk kabel trenger Ved å sette opp en felles jordledning samtidig, er de to installasjonsposisjonene forskjellige, og konstruksjonen er fullført på to ganger.Normal drift av kraftledningen vil ikke bli påvirket ved en kraftledningsulykke.Den kan også repareres uten strømbrudd under drift og vedlikehold.

②Fra perspektivet til tekniske kostnadsindikatorer har OPGW optiske kabler høyere krav til lynbeskyttelse, og kostnadene for en enkelt enhet er høyere;ADSS optiske kabler brukes ikke for lynbeskyttelse, og kostnaden for en enkelt enhet er lavere.Den optiske ADSS-kabelen må imidlertid også samarbeide med montering av en vanlig jordledning for lynbeskyttelse, noe som krever økte konstruksjons- og materialkostnader.Samtidig har den optiske ADSS-kabelen høyere krav til styrken på det oppførte tårnet og navnet på tårnet.Når det gjelder totalkostnad, sparer OPGW fiberoptisk kabel derfor investeringer i vindparker enn ADSS fiberoptisk kabel.

Oppsummert er den ovennevnte optiske OPGW-kabelen egnet for bygging av vindparker på platåer og fjell med komplekst terreng, bølgende høyde og tøffe omgivelser, og ADSS optiske kabler er egnet for bygging av Gobi-ørken- og ørkenvindparker med sparsomt. befolket land og praktisk drift og vedlikehold.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss