banner

Direkte nedgravd optisk kabelleggingsmetode

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2022-04-15

VISNINGER 757 ganger


Den direkte nedgravde optiske kabelen er pansret med ståltape eller ståltråd på utsiden, og er direkte nedgravd i bakken.Det krever ytelsen til å motstå ytre mekanisk skade og forhindre jordkorrosjon.Ulike kappestrukturer bør velges i henhold til ulike bruksmiljøer og forhold.For eksempel i områder med skadedyr og gnagere bør det velges en optisk kabel med kappe som hindrer skadedyr og gnagere fra å bli bitt.Avhengig av jordkvaliteten og miljøet er dybden på den optiske kabelen nedgravd under bakken vanligvis mellom 0,8 m og 1,2 m.Ved legging må man også passe på å holde fiberbelastningen innenfor tillatte grenser.

Direkte nedgravd optisk kabel

Direkte begravelse bør oppfylle følgende krav:

1. Unngå områder med sterk syre- og alkalikorrosjon eller alvorlig kjemisk korrosjon;når det ikke finnes tilsvarende beskyttelsestiltak, unngå termittskadeområder og områder som påvirkes av varmekilder eller områder som lett kan skades av ytre krefter.

2. Den optiske kabelen skal legges i grøften, og området rundt den optiske kabelen skal dekkes med et mykt jord- eller sandlag med en tykkelse på ikke mindre enn 100 mm.

3. Langs hele den optiske kabelens lengde skal en beskyttelsesplate med en bredde på ikke mindre enn 50 mm på begge sider av den optiske kabelen dekkes, og beskyttelsesplaten skal være laget av betong.

4. Leggeposisjonen er på steder med hyppig graving som bymessige innfartsveier, som kan legges med iøynefallende skiltbelter på vernebrettet.

5. Ved leggingsposisjon i forstedene eller i det åpne området, ved det rette linjeintervallet på ca. 100 mm langs den optiske kabelbanen, ved vendepunktet eller skjøtedelen, bør det settes opp tydelige orienteringsskilt eller staker.

6. Ved legging i ikke-frosne jordområder skal den optiske kabelkappen til fundamentet til den underjordiske strukturen ikke være mindre enn 0,3 m, og dybden av den optiske kabelkappen til bakken skal ikke være mindre enn 0,7m;når den er plassert på veibanen eller dyrket mark, bør den være skikkelig utdypet, og bør ikke være mindre enn 1m.

7. Ved legging i det frosne jordområdet bør det graves ned under det frosne jordlaget.Når det ikke kan graves dypt, kan det graves ned i det tørre frosne jordlaget eller utfyllingsjord med god jorddrenering, og andre tiltak for å hindre skade på den optiske kabelen kan også gjøres..

8. Når direkte nedgravde optiske kabellinjer krysser jernbaner, motorveier eller gater, bør beskyttelsesrør brukes, og beskyttelsesomfanget bør overstige veibunnen, begge sider av gatedekket og siden av dreneringsgrøften med mer enn 0,5m.

9. Når den direkte nedgravde optiske kabelen innføres i strukturen, bør et beskyttelsesrør settes ved det gjennomgående skråningshullet, og munnstykket skal blokkeres av vann.

10. Den frie avstanden mellom skjøten til den direkte nedgravde optiske kabelen og den tilstøtende optiske kabelen skal ikke være mindre enn 0,25 m;leddposisjonene til de parallelle optiske kablene skal være forskjøvet fra hverandre, og den frie avstanden skal ikke være mindre enn 0,5 m;leddposisjonen ved skråningsterrenget skal være horisontalt;for viktige kretser Det er tilrådelig å ha en ledig måte å legge den optiske kabelen i den lokale seksjonen fra ca. 1000 mm på begge sider av den optiske kabelskjøten.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss