fu'a

O le a le umi o le ola o le fiber optic cable pe a taoto i le eleele?

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POSI I LE:2020-11-10

VAAIGA 1,281 Taimi


Matou te iloa uma lava o loʻo i ai ni mea faʻatapulaʻaina e afaina ai le ola o le fiber optic cable, E pei o le umi o le mamafa o le fiber ma le sili ona leaga i luga o le fiber, ma isi.

Ina ua mae'a fa'apolofesa fa'apolofesa ma fa'ainisinia le fa'atulagaina o fausaga, Fa'asao le fa'aleagaina o le uaea ma le fa'aogaina o le vai, o le olaga mamanu o laina alava na fa'ainisinia e tusa ma le 20 i le 25 tausaga.

O le GYTA53 o se uaea mata'utia i lalo o le eleele, tasi-mode / multimode fibers o loʻo faʻatulagaina i totonu o faʻamau faʻafefe, o faʻamau e faʻatumuina i le vai poloka le faʻatumu o le faʻatumu.O se Aluminum Polyethylene Laminate (APL) o loʻo faʻaogaina i totonu.Le mea e tumu i le faʻatumu faʻapipiʻi e puipuia ai.Ona fa'auma lea o le uaea i se fa'afu manifinifi PE.A maeʻa ona faʻaoga le PSP i luga o le faʻaofuofu i totonu, faʻamaeʻa le uaea i se faʻaofuofu pito i fafo PE.

E pei o lona fausaga faʻapitoa mamanu, i le faʻataʻitaʻiga o le uaea o le a umi atu nai lo i lalo o tulaga masani.

1, O faiga nei o loʻo faia e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o le vai o le uaea.
2, uaea u'amea ta'itasi fa'aaogaina e avea ma sui o le malosi tutotonu.
3, Fa'apitoa fa'atumu fa'atumu vai-pupuni i totonu o le faagaau matala.
4, 100% uaea faʻatumu faʻatumu, APL ma PSP pupuni susu.

O lea e faigata ai ona faʻatusatusa le ola moni o le fiber optic cable, E faʻalagolago i le faʻaogaina, faʻapipiʻiina, puipuia ma le susu.O le fa'amata'u tele i le olaga atoa o alava tatou te iloa o le vai.Ole mole ole vai ole a femalaga'i ile vasega e suia ai le faasino igoa.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou