banner

Hva er levetiden til fiberoptisk kabel når den legges i bakken?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2020-11-10

VISNINGER 1 281 ganger


Vi vet alle at det er noen begrensende faktorer som påvirker levetiden til fiberoptisk kabel, slik som langsiktig belastning på fiberen og den største feilen på fiberoverflaten, etc.

Etter profesjonelt utformet og konstruert strukturdesign, blokkering av kabelskader og vanninntrengning, ble levetiden til fiberkabler konstruert til å være omtrent 20 til 25 år.

GYTA53 er en typisk underjordisk optisk kabel, single-mode/multimode fibre er plassert i de løse rørene, rørene er fylt med vannblokkerende fyllmasse.Rør og fyllstoffer er trådet rundt styrkeelementet til en sirkulær kabelkjerne.Et aluminiumspolyetylenlaminat (APL) påføres rundt kjernen.Som er fylt med fyllmassen for å beskytte den.Deretter kompletteres kabelen med en tynn PE-kappe.Etter at PSP er påført over den indre kappen, kompletteres kabelen med en ytre PE-kappe.

Som sin spesielle strukturdesign vil kabelen i praksis vare mye lenger enn under normale forhold.

1, Følgende tiltak er tatt for å sikre vannblokkeringsytelsen til kabelen.
2, Enkel ståltråd brukt som sentralstyrkemedlem.
3, Spesiell vannblokkerende fyllmasse i det løse røret.
4, 100% kabelkjernefylling, APL og PSP fuktsperre.

Så det er vanskelig å anslå den virkelige levetiden til fiberoptisk kabel, det avhenger av hvordan den brukes, installeres, beskyttes og fuktigheten.Den største trusselen mot levetiden til fiber som vi vet er vann.Vannmolekyler vil migrere inn i klassen og endre brytningsindeksen.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss