banner

Luftblåst fiberoptisk kabel

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2021-04-27

VISNINGER 776 ganger


Air Blowing-kabelteknologi er en ny måte å gjøre betydelige forbedringer i tradisjonelle fiberoptiske systemer på, som letter rask innføring av fiberoptiske nettverk og gir brukerne et fleksibelt, sikkert og kostnadseffektivt kablingssystem.

I dag har luftblåst optisk fiberkabelleggingsteknologi vært veldig vanlig i USA, Tyskland, Frankrike, Nederland, Danmark og andre land.GL som en profesjonell fiberoptisk kabelprodusent i Kina, vi eksporterte mer enn 10000 kmluftblåsende mikrokabeltil hele verden i 2020.

Kabelblåsing 1024x331

De viktigste fordelene med mikrorør- og mikrokabelteknologi, Sammenlignet med de tradisjonelle metodene for direkte nedgravd og rørlegging, har mikrorør- og mikrokabelleggingsteknologien følgende fordeler:

(1) Gjør full bruk av begrensede rørledningsressurser for å realisere "ett rør med flere kabler".For eksempel kan et 40/33 rør romme 5 10 mm eller 10 7 mm mikrorør, og et 10 mm mikrorør kan romme 60-kjerners mikrokabler, så et 40/33 rør kan romme 300-kjerners optiske fibre. På denne måten kan leggingstettheten av den optiske fiberen økes, og utnyttelsesgraden av rørledningen forbedres.
(2) Redusert startinvestering.Operatører kan blåse inn mikrokabler i partier og investere i avdrag i henhold til markedets etterspørsel.
(3) Mikrorør og mikrokabel gir større fleksibilitet i kapasitetsutvidelsen, som i stor grad dekker den plutselige etterspørselen etter optisk fiber i urbane bredbåndstjenester.
(4) Enkel å konstruere.Luftblåsehastigheten er høy og engangsluftblåseavstanden er lang, noe som forkorter byggeperioden betraktelig.Fordi stålrøret har en viss stivhet og elastisitet, er det lett å dytte inn røret, og den lengste innblåsingslengden kan være mer enn 2 km på en gang.
(5) Den optiske kabelen lagres i mikrorøret i lang tid, og er ikke korrodert av vann og fuktighet, noe som kan sikre at den optiske kabelen har en levetid på mer enn 30 år.
(6) Tilrettelegge for å legge til nye varianter av optiske fibre i fremtiden, opprettholde et teknologisk forsprang og stadig tilpasse seg markedets behov.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss