fu'a

O le Fa'apipi'i Fou OPGW Fiber Cable e fa'aleleia atili ai galuega tau feso'ota'iga i nu'u i tua

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-04-19

VAAIGA 71 Taimi


I se taumafaiga e faʻaleleia atili fesoʻotaʻiga i nuʻu i tua, o se mea fouOPGW (Optical Ground Wire)ua mae'a le fa'apipi'iina o uaea fibre, ma maua ai le feso'ota'iga i luga ole laiga e sili atu ona vave ma fa'atuatuaina i nu'u mamao.

O le poloketi, lea na taulamua i se taumafaiga soofaatasi i le va o le malo ma se kamupani tumaoti o fesootaiga, na faamoemoe e faʻafesoʻotaʻi le vaeluaga faʻatekinolosi i le va o taulaga ma nuʻu i tua e ala i le aumaia o le televave o fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti i itulagi sa leʻi maua muamua.

O le OPGW fiber cable, lea na faʻapipiʻiina i luga o le mamao e 100 kilomita, e ofoina atu le maualuga o le bandwidth, faʻaitiitia faʻailo faʻailo, ma faʻaleleia le puipuiga o uila, ma avea ai ma fofo faʻalagolago mo le tuʻuina atu o le initaneti televave i nuʻu i tua.

https://www.gl-fiber.com/opgw-typical-designs-of-central-al-covered-stainless-steel-tube-4.html

Faaalia e sui o le atunuu, o le faapipiiina fou o le OPGW fiber cable ua faamoemoe e i ai se aafiaga tele i olaga o tagata i tua, ona o le a mafai ai ona latou maua auaunaga ogaoga e pei o le telemedicine, e-commerce, ma aoaoga i luga o le initaneti.

O le poloketi ua viia e le au atamamai o alamanuia o se laasaga taua i le faʻaleleia atili o fesoʻotaʻiga i nuʻu i tua ma faʻalauiloaina le faʻaogaina o numera.I le mae'a ai o lenei poloketi, ua mafai ai e nu'u i tua ona fiafia i fa'amanuiaga o le televave o le initaneti, lea sa maua muamua i totonu o le taulaga.

I le aotelega, o le fa'apipi'iina fou o le OPGW fiber cable o lo'o fa'atusalia ai se matati'a taua i le taumafaiga e fa'afeso'ota'i le vaeluaga fa'atekinolosi ma aumaia feso'ota'iga fa'aonaponei i nu'u sa le'i maua muamua.Faatasi ai ma le faʻaauauina o tupe faʻafaigaluega i lenei nofoaga, o le tele o nuʻu i tua e faʻamoemoe e manuia mai le faʻaleleia atili o fesoʻotaʻiga initaneti ma le tele o avanoa i auaunaga faʻatekinolosi i le lumanaʻi.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou