banner

Hva er LSZH-kabel?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2022-02-22

VISNINGER 520 ganger


LSZH er den korte formen av Low Smoke Zero Halogen.Disse kablene er konstruert med kappemateriale fritt for halogenmaterialer som klor og fluor, da disse kjemikaliene har giftig natur når de brennes.

Fordeler eller fordeler med LSZH-kabel
Følgende er fordelene eller fordelene med LSZH-kabel:
➨De brukes der folk er svært nær kabelenheter der de ikke får tilstrekkelig ventilasjon i tilfelle brann eller det er dårlig ventilerte områder.
➨De er veldig kostnadseffektive.
➨De brukes i jernbanesystemer der høyspentsignalledninger brukes i underjordiske tunneler.Dette vil redusere mulighetene for akkumulering av giftige gasser når kabler får brann.
➨De er konstruert med termoplastiske forbindelser som avgir begrenset røyk uten halogen.
➨De produserer ikke farlig gass når de kommer i kontakt med høye varmekilder.
➨LSZH kabelkappe hjelper til med å beskytte mennesker i tilfelle brann, røyk og farlig gass på grunn av brenning av kabler.

Ulemper eller ulemper med LSZH-kabel
Følgende er ulempene eller ulempene med LSZH-kabel:
➨LSZH-kabelens kappe bruker høy % fyllmateriale for å tilby lav røyk og null halogen.Dette gjør kappen mindre kjemisk/vannbestandig sammenlignet med ikke-LSZH-kabler.
➨Jakke av LSZH-kabel opplever sprekker under installasjon.Derfor trengs spesielle smøremidler for å forhindre skade.
➨Den tilbyr begrenset fleksibilitet og er derfor ikke egnet for robotikk.

Hvis beskyttelse av utstyr eller personer er et designkrav, bør du vurdere lavrøyk-nullhalogen (LSZH) kappede kabler.De avgir mindre giftig røyk enn standard PVC-baserte kabelkapper.Vanligvis brukes LSZH-kabel i trange rom som gruvedrift der ventilasjon er av interesse.

Hva er forskjellen mellom LSZH-kabel og vanlige kabler?

Funksjonen og teknikkparameteren til LSZH fiberoptisk kabel er akkurat som vanlige fiberoptiske kabler, og den indre strukturen er også lik, den grunnleggende forskjellen er jakkene.LSZH fiberoptiske kapper er mer brannbestandige sammenlignet med vanlige PVC-mantlede kabler, selv når de blir tatt i brann, gir de brente LSZH-kablene lite røyk og ingen halogenstoffer, denne funksjonen er ikke bare miljøbeskyttende, men den lave røyken da den ble brent er også viktig for personer og anlegg på den fyrte plassen.

LSZH jakke er laget av noen helt spesielle materialer som er ikke-halogenerte og flammehemmende.LSZH kabelkappe er sammensatt av termoplastiske eller herdede forbindelser som avgir begrenset røyk og ingen halogen når de utsettes for høye varmekilder.LSZH-kabel reduserer mengden skadelig giftig og etsende gass som slippes ut under forbrenning.Denne typen materiale brukes vanligvis i dårlig ventilerte områder som fly eller jernbanevogner.LSZH-jakker er også sikrere enn kabelkapper med plenum-klassifisering som har lav brennbarhet, men som likevel avgir giftige og etsende gasser når de brennes.

Lavt røykfri halogen er i ferd med å bli veldig populært og i noen tilfeller et krav der beskyttelse av mennesker og utstyr mot giftig og etsende gass er kritisk.Denne typen kabel er noen gang involvert i en brann, svært lite røyk produseres, noe som gjør denne kabelen til et utmerket valg for trange steder som skip, ubåter, fly, avanserte serverrom og nettverkssentre.

Hva er forskjellen mellom PVC- og LSZH-kabler?

Fysisk er PVC og LSZH veldig forskjellige.PVC patchcords er veldig myke;LSZH patchcords er mer stive fordi de inneholder den flammehemmende forbindelsen, og de er estetisk mer tiltalende

En PVC-kabel (laget av polyvinylklorid) har en kappe som avgir kraftig svart røyk, saltsyre og andre giftige gasser når den brenner.Low Smoke Zero Halogen (LSZH) kabel har en flammebestandig kappe som ikke avgir giftig røyk selv om den brenner.

LSZH dyrere og mindre fleksibel

LSZH-kabler koster vanligvis mer enn tilsvarende PVC-kabel, og enkelte typer er mindre fleksible.LSZH-kabel har noen begrensninger.I henhold til CENELEC-standardene EN50167, 50168, 50169 må skjermede kabler være halogenfrie.Imidlertid gjelder foreløpig ingen tilsvarende forskrift for uskjermede kabler.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss