banner

Hvordan skille fordeler og ulemper med ADSS optiske kabler?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2021-03-11

VISNINGER 740 ganger


Hvordan skille fordeler og ulemper vedADSS optiske kabler?

1. Ytre: Innendørs fiberoptiske kabler bruker vanligvis polyvinyl eller flammehemmende polyvinyl.Utseendet skal være glatt, lyst, fleksibelt og lett å skrelle av.Inferiør fiberoptisk kabel har en dårlig overflatefinish og er lett å feste til tette ermer og kevlar.

På samme måte bør PE-kappen til den optiske utendørskabelen være laget av svart polyetylen av høy kvalitet.Den komplette ADSS-kabelen på yttersiden er glatt, lys, jevn i tykkelse og fri for bobler.Den ytre huden av dårligere fiberoptiske kabler er vanligvis produsert av resirkulerte materialer.Huden på denne typen fiberoptisk kabel er grov.Fordi det er mange urenheter i råvarene, kan du se at det er mange bittesmå hull i den ytre huden på den fiberoptiske kabelen, som vil sprekke og sive ut etter en periode med legging.

2. Optisk fiber: Formelle produsenter av optiske fiberkabler bruker generelt klasse A-kjerner fra store fabrikker.Noen rimelige og dårlige optiske kabler bruker vanligvis grad C, grad D optiske fibre og smuglede optiske fibre fra ukjente kilder.Disse optiske fibrene bruker lang tid på å forlate fabrikken på grunn av deres komplekse kilder.Det er ofte fuktig og misfarget, og single-mode fibre er ofte blandet i multi-mode fibre.

3. Forsterket ståltråd: Ståltråden til den optiske utendørskabelen til den vanlige produsenten er fosfatert, og overflaten er grå.Slik ståltråd øker ikke hydrogentapet, rust, og har høy styrke etter kabelføring.Dårlige fiberoptiske kabler erstattes vanligvis av tynne jern- eller aluminiumsledninger.Identifikasjonsmetoden er enkel - den er hvit i utseende og kan bøyes etter ønske når den klemmes i hånden.
4. Løst rør: Det løse røret til den optiske fiberen i den optiske kabelen skal være laget av PBT-materiale, som har høy styrke, ingen deformasjon og anti-aldring.Underordnede fiberoptiske kabler bruker vanligvis PVC-materiale for å produsere hylser.Slike hylser har en veldig tynn ytre diameter og kan flates ut med en klype.
5. Kabelfyllingsblanding: Fiberfyllingsblandingen i den optiske utendørskabelen kan forhindre at den optiske fiberen oksiderer.På grunn av fuktinntrengning og fuktighet er det svært lite fiberfyllingsmasse som brukes i den underordnede fiberen, noe som alvorlig påvirker fiberens levetid.

6. Aramid: Også kjent som Kevlar, er det en kjemisk fiber med høy styrke.Det brukes i dag mest i militærindustrien.Både innendørs optiske kabler og (ADSS) bruker aramidgarn som forsterkning.Fordi aramidkostnadene er høye, har dårlige innendørs optiske kabler generelt en veldig tynn ytre diameter, noe som kan spare kostnader ved å redusere noen få aramidtråder.Den optiske fiberkabelen er lett å bli ødelagt når den passerer gjennom røret.ADSS optisk kabel brukes til å bestemme antall tråder av aramid i den optiske kabelen i henhold til feltspenn og vindhastighet per sekund.Så vennligst dobbeltsjekk og bekreft nøye før bygging.

Detaljintroduksjonen av ADSS fiberoptisk kabel - UnitekFiber-løsning

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss