hae

Nā Manaʻo kōkua no ka ʻenehana Hoʻopili ʻana i ka Fiber Fusion Splicing

NA Hunan GL Technology Co., Ltd.

POE MA:2023-03-10

NANA 112 Manawa


Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka ʻenehana fusion splicing fiber optical:

1. E hoʻomaʻemaʻe a hoʻomākaukau i nā wēlau fiber: Ma mua o ka hoʻopili ʻana i nā fibers, he mea nui e hōʻoia i ka maʻemaʻe ʻana o nā wēlau a me ka ʻole o ka lepo a i ʻole ka haumia.E hoʻohana i ka mea hoʻomaʻemaʻe fiber a me kahi lole lint-free e hoʻomaʻemaʻe pono i ka hopena o ka fiber.

2. Wehe i ka uhi ʻana: E hoʻohana i kahi mea paahana e wehe i ka uhi pale mai ka fiber.E makaʻala ʻaʻole e hōʻino i ke kumu fiber a i ʻole ka pale.

3. E hoʻopololei i nā kaula: Pono e hoʻopili pono ʻia nā ʻaoʻao ʻelua e hōʻoia i nā splices haʻahaʻa.E hoʻohana i ka mīkini fusion splicing me kahi ʻōnaehana alignment i kūkulu ʻia no ka hoʻokō pololei ʻana.

4. E hoʻomaʻemaʻe i nā electrodes fusion splicer: Pono e mālama ʻia nā electrodes o ka splicer fusion maʻemaʻe e hōʻoia i ka splice maikaʻi.E hoʻomaʻemaʻe iā lākou me kahi pahu hoʻomaʻemaʻe kūikawā a i ʻole nā ​​​​holoi waiʻona.

5. E hoʻonohonoho i nā ʻāpana fusion splicer: Pono e hoʻonohonoho ʻia nā ʻāpana splicer fusion e like me ke ʻano fiber a me ke anawaena.E hahai pono i nā ʻōlelo a ka mea hana i ka wā e hoʻonohonoho ai i nā ʻāpana.

6. Hana i kahi ho'āʻo splice: Ma hope o ka hana ʻia ʻana o ka splice, e hoʻāʻo i ka splice me ka hoʻohana ʻana i kahi OTDR (Optical Time Domain Reflectometer) a i ʻole nā ​​mea hoʻāʻo ʻē aʻe e hōʻoia i ka nalowale o ka splice i loko o nā palena ʻae.

7. E pale i ka splice: E pale i ka splice ma o ka hoʻohana ʻana i ka lima wela wela a i ʻole ka mea pale mechanical splice ma luna o ka wahi i hoʻopili ʻia.

8. E palapala i ka splice: E kākau i nā ʻāpana splice a me kahi no ka ʻike e hiki mai ana.E kōkua kēia ʻike no ka hoʻoponopono ʻana a i ʻole ka mālama ʻana.

9. E hoʻomaʻamaʻa a hoʻomaʻamaʻa: ʻO ka hoʻohuihui ʻana he mākaukau e pono ai ka hoʻomaʻamaʻa a me ke aʻo ʻana.E hoʻokaʻawale i ka manawa e hoʻomaʻamaʻa a aʻo i nā ʻenehana e pili ana i ka fusion splicing.E hele i nā papa aʻo a i ʻole nā ​​papa hana e hoʻomaikaʻi i kou mau mākaukau.

10. E hahai i nā alakaʻi palekana: ʻO ka hui ʻana o Fusion e pili ana i ka volta kiʻekiʻe a me nā mea ʻino.E hahai mau i nā alakaʻi palekana a e hoʻokomo i nā mea pale kūpono, e like me nā mīkina lima a me nā makaaniani palekana.

fusion-splice 

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou