fu'a

Lipoti Fou Maketi Va'aiga Fa'ateleina Manaoga mo Uaea ADSS, Tau A'afiaga

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-04-18

VAAIGA 81 Taimi


Ua fa'asalalauina se lipoti fou o maketi e fa'ailoa ai le si'itia o le mana'oga mo uaea All-Dielectric Self-Supporting (ADSS).Fai mai le lipoti o le faʻateleina o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fiber optic i pisinisi eseese, e pei o fesoʻotaʻiga ma le malosi, o le malosi muamua lea i tua atu o lenei tulaga.O se taunuuga, o tau o uaea ADSS o loʻo faʻamoemoe e siʻitia tele i tausaga a sau.

O le lipoti, lomia e se kamupani suʻesuʻe maketi maketi, suʻesuʻeina le tulaga o loʻo i ai nei o le maketi ADSS cable ma vaʻai ai lona tuputupu aʻe i nai tausaga o lumanaʻi.E tusa ai ma le lipoti, o le manaoga mouaea ADSSo loʻo faʻamoemoeina e faʻateleina e le CAGR o le 8.2% i le va o le 2022 ma le 2027, faʻamalosia e le faʻatupulaia o le manaʻoga mo luga ole initaneti ma fesoʻotaʻiga eletise faʻalagolago.

O uaea ADSS o lo'o fa'aaogaina lautele i pisinisi eseese aua latou te ofoina atu le tele o mea lelei nai lo uaea masani.E faia i mea e le o ni u'amea ma e lagolagoina e le tagata lava ia, e mafai ai ona latou tete'e i fa'alavelave eletise ma tulaga tau.E le gata i lea, e mama ma faigofie ona faʻapipiʻi, ma avea ai ma filifiliga lauiloa mo kamupani o loʻo vaʻavaʻai e faʻaleleia a latou atinaʻe.

https://www.gl-fiber.com/single-jacket-all-dielectric-self-supporting-adss-fiber-optic-cable.html

O loʻo faʻaalia foi e le lipoti nisi o luʻitau e ono faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o le maketi ADSS cable, e pei o le maualuga o le tau o le faʻapipiʻiina ma le le lava o tagata faigaluega tomai.Ae ui i lea, o le lipoti o loʻo fautua mai ai o nei luʻitau e mafai ona foia pe a fesoasoani i le alualu i luma o tekinolosi ma fuafuaga a le malo.

Ole fa'ateleina ole mana'oga mo uaea ADSS e fa'amoemoe e iai se aafiaga tele i tau o nei uaea.Ua valoia e le lipoti o tau o uaea ADSS o le a siitia e tusa ma le 12% i le va o le 2022 ma le 2027. O lenei tulaga e ono aafia ai kamupani o loʻo faʻalagolago tele i nei uaea, ona e ono tatau ona fetuunai a latou paketi e tusa ai.

I le faaiuga, o le lipoti fou o maketi o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo uaea ADSS ma lona aʻafiaga i tau o nei uaea.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo feso'ota'iga feso'ota'iga televave ma feso'ota'iga eletise fa'alagolago, o le mana'oga mo uaea ADSS e fa'amoemoe e fa'atupula'ia tele.Kamupani o loʻo faʻalagolago i nei uaea e tatau ona sauniuni mo le faʻatupulaia o tau i tausaga a sau.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou