fu'a

E Fa'afefea ona A'afia Uaea ADSS ile Eletise?Le A'afiaga o le Su'esu'eina ma le Korona Fa'aesea

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-11-03

VAAIGA 26 Taimi


A tatou talanoa e uiga i faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le tagata lava ia, o se tasi o faʻaoga masani mo felauaiga mamao o le faʻapipiʻiina o uaea fiber optic i olo maualuga-voltage.

https://www.gl-fiber.com/products-adss-cable/

O fausaga maualuga-voltage o lo'o i ai nei e fa'apipi'i ai se ituaiga fa'apipi'i mata'ina aua e fa'aitiitia ai tupe fa'afaigaluega i atina'e e mana'omia e fausia ai so'otaga fibre optic fou, o nei mea, ua uma ona fausia i totonu.Ae o laina i olo maualuga-voltage e masani lava ona i ai ni luʻitau tetele, e masani ona vaʻaia i masini e faʻaogaina ai eletise eletise maualuga: o le suʻeina o le aʻafiaga ma le faʻamalo o le korona.

O le a le aafiaga o le sailiga?
Ua lauiloa foi i le alamanuia o le pa'u mago po o le arborescence eletise, o le aafiaga o le siaki e faasino i le faaleagaina o le dielectric o mea insulating, o se faiga e le mafai ona suia e maua mai i vaega eletise lafoai e agai i luma i totonu po o luga o se mea dielectric pe a oʻo i le maualuga faaumiumi. -tetele eletise mamafa.

Fa'ato'a fa'asalaina Corona
O le isi tulaga lamatia o uaea e lagolagoina e le tagata lava ia i luga o le ea pe a faʻapipiʻi i luga o le maualuga-voltage olo o le corona effect, lea e taʻua foi o le corona discharge, faʻamatalaina o le ionization o se kesi o loʻo siʻosiʻomia se taʻavale ua molia.Mo se fa'apipi'i uaea fibre optic, o le kesi o le ea lava ia, lea e si'osi'omia ai se laina fa'asalalau.

O lo'o iai le corona effect i masini uma ma mea fa'apipi'i o lo'o galulue pe fa'atautaia le eletise.I o tatou olaga i aso uma, e masani lava ona le iloa ma e le afaina tele i tatou ona o voltage ma eletise e masani ona tatou faʻaaogaina.Ae ui i lea, i le maualuga-voltage olo, o voltage o loʻo taʻavale i luga o latou laina e matua maualuga lava (mai le 66 kV i le 115 kV), ma mafua ai le faʻaogaina o le korona e faia e nei taʻavale e matua lautele.
A fa'aalia i tulaga i fafo, e lua mea taua e a'afia ai uaea: o le susū fa'atatau o le ea ma le fa'ailoga o le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.Faatasi ai ma le tele o le susu, sili atu le vai faʻafefe i luga o le uaea;ma o le tele o le filogia o le siosiomaga, o le tele o vaega (pefu, uʻamea mamafa, minerale) o le a maileia i matāua vai ua faia.

O nei mataua ma le le mama e avea ma conductive, pe a oʻo i le corona aafiaga o le maualuga-voltage laina e lua mataua e latalata le tasi i le isi, e faia se arc eletise, faatupuina le vevela i le va o latou ma faaleagaina le mea peleue o le uaea.
Puipuia uaea ma mea e tetee i le tulituliloaina
E matua fautuaina le fa'aogaina o mea e tete'e ai pe a fa'ata'atiaADSS fiber optic cablesi tafatafa o masini ma fale e faʻatautaia ai malosiaga eletise o le 12 kV e oʻo atu i le 25 kV.O nei mea e mafai ona sili atu ona tetee atu i aʻafiaga o le eletise, faʻaitiitia ai aʻafiaga o le ionization, faʻamafanafana, ma le faʻaleagaina o uaea.

https://www.gl-fiber.com/products-adss-cable/

E vaevaeina mea e tete'e i le siakiina i ni fa'avasegaga tetele se lua, o mea a le vasega A ma meafaitino B:

Vasega A meafaitino
Vasega A meafaitino o mea ia e fetaui ma tuʻutuʻuga tetee e faʻavae i luga o le voltage faʻaogaina ma faʻailoga faʻaleagaina na faʻataʻitaʻiina i lalo ole tulaga IEEE P1222 2011, o loʻo taʻua o le "tulaga masani" i luga o le maketi.

Vasega B meafaitino
Vasega B meafaitino o mea ia e le o iai i lalo o le faʻataʻitaʻiga, e le o lona uiga o nei mea e le aoga e puipuia mai le faʻaogaina o le aʻafiaga, ae o loʻo faʻatonutonuina e alafua poʻo tulaga faʻapitoa e faʻamatalaina e le gaosiga, pe mo faʻaoga faʻapitoa. po'o ni mana'oga sili atu, e mafai ona fa'amatalaina lenei vasega o le "aga masani".

Fautuaga mouaea ADSSfa'apipi'i i olo maualuluga
O sauniuniga o le ki.E tatau ona amana'ia le fa'asinomaga o le filogia ma le fa'apipi'iina o le voltage pe a tu'uina se uaea fiber optic e lagolagoina e le tagata lava ia i luga o se olo mamao, maualuga-voltage.O le a lava le umi tatou te i ai i totonu o faʻamaufaʻailoga na faʻatuina e le IEEE P1222-2011 standard, e mafai ona tatou faʻaogaina se vasega A meafaitino, lea e sili atu ona maua i le maketi;mo tulaga sili atu le ogaoga o le siosiomaga poʻo le maualuga o voltage, e tatau ona faʻaoga mea B vasega.

Fa'afeso'ota'i lau kamupani gaosi uaea e fa'amautinoa ai le ituaiga mea e mafai ona fa'aoga lelei e puipuia ai le fa'amaoni o le uaea i lau fa'apipi'iina, ma fa'afetaui tulaga o le a fa'aalia ai le uaea.

E mafai faapefea ona matou fesoasoani atu ia te oe?
O tatouGL FIBER® inisinia ma tagata faʻatau oloao lo'o tulimatai atu e fesoasoani ia te oe ina ia mafai ai ona e fa'apipi'i, fa'afeso'ota'i i matou i le asō ma siaki a matou ituaiga tele o uaea fibre optic ADSS o lo'o maua fa'atasi ai ma mea e tete'e atu ai po'o mea masani peleue iinei.

https://www.gl-fiber.com/products-adss-cable/

 

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou