fu'a

O le fa'apipi'iina o uaea fibre optic e maua ai le initaneti vave i a'oga

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-03-22

VAAIGA 219 Taimi


I se faiga ua fa'atulaga e toe fa'afouina ai le vaega o a'oa'oga, ua tele a'oga i totonu o le atunu'u ua vave ona maua le initaneti ina ua mae'a fa'apipi'i uaea fibre optic.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata ane i le poloketi, o le faʻapipiʻiina o uaea na faʻataunuʻuina mo se vaitaimi o ni nai vaiaso, ma o vaega o tekinisia o loʻo galulue faʻatasi i le uati ina ia mautinoa ua maeʻa le galuega i le taimi.

O le fa'apipi'iina o uaea fibre optic ua fa'amoemoe e matua fa'aleleia atili ai le saosaoa o le initaneti i totonu o a'oga, e vave ai ona maua a'oa'oga i luga ole laiga ma fa'afaigofie ai ona maua e tamaiti aoga ma tu'uina atu meaaoga i luga ole laiga.

E le gata i le manuia o tamaiti aoga, o le faʻapipiʻiina o leuaea fiber optico lo'o fa'amoemoe fo'i e fa'aleleia atili le feso'ota'iga i le va o faia'oga ma matua, e fa'afaigofie ai lo latou fa'afeso'ota'i ma galulue fa'atasi i mataupu tau a'oa'oga.

I lana saunoaga e uiga i le poloketi, na viia ai e le Minisita o Aoga le faʻapipiʻiina o uaea fiber optic o se laʻasaga tele lea mo le vaega o aʻoaʻoga, ma fai mai o le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le vaeluaga numera ma faʻamautinoa e maua uma e tamaiti aoga meafaigaluega ma punaoa latou te maua. manaomia ina ia manuia.

O le poloketi o se vaega o se fuafuaga lautele a le malo e faʻatatau i le faʻaleleia o le initaneti ma fesoʻotaʻiga i totonu o aʻoga i le atunuʻu.A mae'a le fa'apipi'iina o uaea fibre optic, ua mafai ai e tamaiti aoga ma faia'oga i totonu o nei a'oga ona tulimata'i atu i se lumana'i manuia, ma le televave o feso'ota'iga i luga o le initaneti ma le tele o avanoa i punaoa i luga o le initaneti nai lo le taimi muamua.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou