fu'a

O lo'o fa'atatau e le au popoto i le lumana'i ole ADSS Cable Price Trends i le Feso'ota'iga Fa'ailoga

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-04-18

VAAIGA 85 Taimi


E le'i leva ona fa'apotopoto le au fa'apitoa tau feso'ota'iga e fa'atalanoa le tau i le lumana'i o uaea All-Dielectric Self-Supporting (ADSS) i totonu o pisinisi.O uaea ADSS ose vaega taua tele i feso'ota'iga feso'ota'iga, e maua ai feso'ota'iga fa'atuatuaina ma lelei i le va o vaega o feso'otaiga.

I le taimi o le talanoaga faavaega, na faʻasoa e le au atamamai o latou malamalamaaga i mea e ono aʻafia ai tau i le lumanaʻi o uaea ADSS.E tusa ai ma le au atamamai, e tele mea taua e aʻafia aiTau ole uaea ADSSi tausaga a sau.

O se tasi o mafuaʻaga autu o le faʻateleina o le manaʻoga mo luga ole initaneti televave ma fesoʻotaʻiga faʻalagolago.A'o fa'alagolago le to'atele o tagata ile initaneti mo galuega, a'oa'oga, ma fa'afiafiaga, ole mana'oga mo feso'ota'iga vave ma fa'atuatuaina o le a fa'atupula'ia.Ole mea lea ole a fa'ateleina ai le mana'oga mo uaea ADSS, lea o le a o'o atu ai i tau maualuga.

https://www.gl-fiber.com/products-adss-cable/

O le isi itu e a'afia ai tau o uaea ADSS o le su'esu'ega faifaipea ma le atina'eina o tekonolosi fou.A'o fa'atupuina tekonolosi fou, e mafai ona latou ofoina atu le fa'aleleia atili o le fa'atinoga ma le lelei, ae e mafai fo'i ona o'o mai i se tau maualuga.E ono o'o atu ai i le si'itia o tau mo uaea ADSS a'o taumafai kamupani e toe fa'afo'i a latou tau o le R&D.

Na talanoaina foʻi e le au atamamai le aʻafiaga o mea tutupu i le lalolagi, e pei o faʻalavelave faʻalenatura ma faʻalavelave faʻapolokiki, i tau o le cable ADSS.O nei mea tutupu e mafai ona faʻalavelaveina ai filifili sapalai ma faʻateleina le tau o meafaitino, lea e mafai ona faʻaosoina ai le tau o uaea ADSS.

I le aotelega, na malilie le au atamamai o le lumanaʻi o tau o le ADSS cable e ono aʻafia i se tuufaatasiga o nei mea.E ui e faigata ona vaʻai tonu pe faʻafefea ona suia tau i tausaga o lumanaʻi, ae o loʻo manino lava o le ADSS cable o le a tumau pea o se vaega taua i le pisinisi o fesoʻotaʻiga, ma o latou tau o le a faʻaauau pea ona vaʻavaʻai totoʻa e le aufaipisinisi i totonu ma le aufaipisinisi.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou