fu'a

Ua valoia e le au popoto le si'itia o tau o le ADSS Fiber Optic Cable ona o galuega tetele o le lalolagi.

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-04-20

VAAIGA 79 Taimi


I tala fou talu ai nei, o loʻo vavalo e le au atamamai faʻapisinisi se siʻitia i tau o le ADSS fiber optic cable ona o le faʻateleina o le aofaʻi o galuega tetele a le lalolagi.Ua fa'atupula'ia le mana'oga mo luga ole initaneti ma fa'amatalaga fa'amatalaga ona o le tele ma le tele o atunu'u o lo'o fa'aufaafaigaluega tupe i le fa'aleleia atili o a latou atina'e tau feso'ota'iga.

ADSS fiber optic cables o se filifiliga lauiloa mo galuega tetele ona e mama, umi, ma faigofie ona faʻapipiʻi.Ae ui i lea, o le tuʻuina atu o nei uaea atonu e le mafai ona faʻafetaui ma le faʻatupulaia o le manaʻoga, ma mafua ai le siʻitia o tau.

E tusa ai ma le au su'esu'e o maketi, o le si'itaga o tau e ono tele ma e ono a'afia ai le tau atoa o galuega tetele.O le mea lea, e mafai ona tuai pe taofia ai foi nisi o poloketi o loʻo faʻaauau, e ono i ai ni taunuuga mamao.

https://www.gl-fiber.com/single-jacket-all-dielectric-self-supporting-adss-fiber-optic-cable.html

Le oso i totonuTau ole uaea fibre optic ADSSe fa'amoemoe e a'afia ai pisinisi eseese, e aofia ai feso'ota'iga, faufale, ma inisinia.Kamupani e fa'alagolago tele i nei uaea e mana'omia le mata'ituina ma le toto'a o le maketi ma fetu'una'i a latou ta'iala e tusa ai.

I le aotelega, o valo'aga a le aufaipisinisi e uiga i le si'itia o tau o le ADSS fiber optic cable o se fa'amanatuga o le lavelave ma feso'ota'iga natura o galuega tetele a le lalolagi.A'o galulue atunu'u i le lalolagi e fa'aleleia atili a latou feso'ota'iga feso'ota'iga, e taua tele le mata'ituina o le maketi ma fa'amautinoa o lo'o maua punaoa talafeagai e fa'afetaui ai le fa'atupulaia o mana'oga.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou