fu'a

Fausiaina ose Atinae Feso'ota'iga Malosi ile 48 Core ADSS Fiber Cable

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-04-04

VAAIGA 54 Taimi


I le taumafai e faʻamalosia ana atinaʻe fesoʻotaʻiga, o se kamupani telefoni feaveaʻi talu ai nei na teu faʻafaigaluegaina le faʻapipiʻiina o le 48 Core All-Dielectric Self-Supporting (ADSS) Fiber Cable.O lenei uaea fou ua fa'atulaga e fa'afouina ai le auala e tu'uina atu ai e le kamupani auaunaga i luga o le initaneti i ana tagata fa'atau.

O le 48 Core ADSS Fiber Cable o se uaea fiber opitika maualuga e fa'atulagaina e fa'afetaia'ia tulaga leaga o le tau ma laina eletise maualuga.O se filifiliga lauiloa mo kamupani fesoʻotaʻiga ona o lona umi, fetuutuunai, ma le maualuga o le bandwidth gafatia.

https://www.gl-fiber.com/48-core-adss-cable.html

O le galuega fou e fa'apipi'i ai uaea na amata i le masina na te'a nei ma ua fa'amoemoe e mae'a i totonu o nai vaiaso o lumana'i.A mae'a fa'apipi'i, o le48 Autu ADSS Fiber Cableo le a matua faʻaleleia atili le gafatia o fesoʻotaiga, saoasaoa, ma le faʻatuatuaina, faʻatagaina tagata faʻatau e fiafia i le fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti ma faʻavave vave download ma faʻapipiʻi saoasaoa.

O le fa'ai'uga a le kamupani o feso'ota'iga e fa'aputu tupe i lenei fa'atekonolosi fou, o lo'o fa'amamafaina ai lana tautinoga i le tu'uina atu o auaunaga sili mo ana tagata fa'atau.O le 48 Core ADSS Fiber Cable ose ta'aloga-sui mo le alamanuia, ma e fa'amoemoe e maua ai le tele o fa'amanuiaga i tagata fa'atau e tusa ai ma le televave o feso'ota'iga i luga ole laiga ma le tele o feso'ota'iga feso'otaiga.

I lana saunoaga e uiga i le atinae fou, na saunoa ai le Pule Sili o le kamupani telefoni, "Matou te fiafia e teufaafaigaluega i lenei tekinolosi fou. fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻafetaui ai o latou manaʻoga."

I le faaiuga, o le faʻapipiʻiina o le 48 Core ADSS Fiber Cable o se atinaʻe taua i le pisinisi o fesoʻotaʻiga, ma o loʻo faʻamoemoe e saunia ai le auala mo ni fofo fou i le lumanaʻi.E mafai e tagata fa'atau oloa ona tulimata'i atu i se fa'amatalaga vave i luga ole laiga, sili atu ona fa'atuatuaina i luga ole laiga, fa'afetai i lenei tupe fa'afaigaluega fou a le kamupani feso'ota'iga.

 

 

Toe fa'afouina tali

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou