banner

Ako ADSS kábel sprístupňuje vysokorýchlostný internet v rozvojových krajinách?

OD Hunan GL Technology Co., Ltd.

Zverejnite:2023-03-16

ZOBRAZENIA 304-krát


Ako ADSS kábel sprístupňuje vysokorýchlostný internet v rozvojových krajinách?

S nárastom práce na diaľku, elektronického obchodu a online vzdelávania sa prístup k vysokorýchlostnému internetu stal nevyhnutným pre ľudí na celom svete.Mnohým rozvojovým krajinám však stále chýba potrebná infraštruktúra na poskytovanie spoľahlivého internetového pripojenia svojim občanom.

Jedným z riešení, ktoré si získava na popularite, je použitieADSS (celodielektrický samonosný) kábel.Na rozdiel od tradičných káblov z optických vlákien, ktoré vyžadujú podporu zo stĺpov alebo veží, možno kábel ADSS zavesiť priamo z existujúcich elektrických vedení, čím sa zníži potreba ďalšej infraštruktúry.

Táto technológia už bola implementovaná v niekoľkých rozvojových krajinách vrátane Brazílie, Nigérie a Indonézie.Napríklad v Brazílii projekt vedený tamojším ministerstvom komunikácií a Národnou agentúrou pre elektrickú energiu pripojil viac ako 10 miliónov ľudí k vysokorýchlostnému internetu pomocou kábla ADSS.

https://www.gl-fiber.com/products-adss-cable/

Jednou z hlavných výhod ADSS kábla je jeho odolnosť.Je navrhnutý tak, aby odolal drsným poveternostným podmienkam, ako je silný vietor a silný dážď, vďaka čomu je ideálny pre oblasti náchylné na prírodné katastrofy.Vyžaduje si tiež minimálnu údržbu, znižuje náklady na údržbu a zaisťuje používateľom spoľahlivejšie pripojenie.

Kábel ADSS je navyše šetrný k životnému prostrediu.Nevyžaduje výrub stromov ani inštaláciu ďalších stĺpov, ktoré môžu poškodiť biotopy voľne žijúcich živočíchov a narušiť prírodnú krajinu.

Keďže čoraz viac rozvojových krajín prijíma káblovú technológiu ADSS, dúfame, že prístup k vysokorýchlostnému internetu sa rozšíri a poskytne väčšie príležitosti pre vzdelávanie, obchod a inovácie.

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju