banner

Hva er forskjellen mellom OPGW-kabel og OPPC-kabel?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-07-13

VISNINGER 55 ganger


Både OPGW og OPPC er overføringssikringer for kraftledninger, og deres funksjon er å beskytte kraftledninger og sikre overføring av annet utstyr.Det er imidlertid også noen forskjeller mellom dem.Nedenfor vil vi sammenligne forskjellene mellom OPGW og OPPC.

https://www.gl-fiber.com/products-opgw-cable/

1. Struktur
OPGW er en isolert komposittkabel laget av metallfibre.Den kjennetegnes ved et brannsperrelag mellom kjernetråden og isolatoren, som kan overføre brannen fra kjernetråden til isolatoren og forhindre at brannen overføres tilbake til kjernetråden.OPPC er sammensatt av flere lag med metallfolie, som effektivt kan forhindre spredning av brann for å sikre kabelens sikkerhet.

2. Formål
Hovedbruken av OPGW er på høyspentledninger for å beskytte ledninger mot naturkatastrofer som stormer og katastrofer som branner, og for å sikre sikker overføring av kraftledninger.Hovedbruken av OPPC er på kraftledninger med lavere spenning for å beskytte linjene mot naturkatastrofer og branner og andre katastrofer, samtidig som den sikrer sikker overføring av kraftledninger.

3. Installasjonssted
Installasjonsposisjonen tilOPGWer hovedsakelig på toppen av høyspentledninger for å sikre at kraftledningene ikke blir påvirket av naturkatastrofer som stormer og effektivt forhindre spredning av brann.Installasjonsposisjonen til OPPC er hovedsakelig på kraftledninger med lav spenning, som effektivt kan forhindre spredning av brann, og dermed beskytte kraftledninger mot brann og andre katastrofer.

4. Kostnad
Kostnaden for OPGW er dyrere enn OPPC, fordi strukturen til OPGW er mer komplisert og produksjonskostnadene er relativt høye, mens strukturen til OPPC er relativt enkel og produksjonskostnadene er relativt lave.

5. Søknadsomfang
OPGW brukes hovedsakelig i høyspentledninger, som effektivt kan beskytte kraftledninger mot naturkatastrofer som stormer og forhindre spredning av brann.OPPC brukes hovedsakelig i lavspentledninger, som effektivt kan forhindre spredning av brann og sikre sikker overføring av kraftledninger.

Kort sagt, forskjellen mellom OPGW og OPPC ligger i aspektene struktur, formål, installasjonssted, kostnad og bruksområde.Sikker overføring av kraftledninger krever riktig bruk av riktig utstyr for å sikre sikker drift av kraftledninger.Hunan GL Technology Co., Ltd er en produsent av optiske kabler som OPGW, OPPC og ADSS.Bruk logoen "og andre produktsertifiseringssertifikater. Selskapet har bestått ISO9001 kvalitetsstyringssystemsertifisering og oppnådd rett til import og eksport.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss