banner

Den strukturelle designen til optisk fiberkabel

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-08-02

VISNINGER 34 ganger


Den viktigste oppgaven med design av optisk fiberkabel er å beskytte den optiske fiberen i den for å fungere trygt i lang tid i et komplekst miljø.De optiske kabelproduktene levert av GL Technology realiserer beskyttelsen av optiske fibre gjennom nøye strukturell design, avansert prosesskontroll og streng materialkontroll.La oss snakke om den strukturelle utformingen avfiberoptisk kabel.

https://www.gl-fiber.com/products/

I følge resultatene av ITU-T-undersøkelsesdokumenter har denne tradisjonelle strukturen dannet en ledende trend i verden, og den er også den foretrukne strukturen for langdistanse stamlinjer i Kina.Strukturen er å føre den optiske fiberen inn i det løse røret og fylle det med tiksotropisk vanntett salve (fibersalve).Det løse røret er vridd rundt den sentrale forsterkende kjernen i en spiral eller SZ-form for å danne en kabelkjerne.I henhold til forskjellige bruksområder blir forskjellige kapper ekstrudert utenfor kabelkjernen, og hullene i kabelkjernen er fylt med salve (kabelpasta).funksjonen er:

1. Forsterkningskjernen er plassert i sentrum av kabelkjernen, og det løse røret tvinnes rundt forsterkningskjernelaget med passende vridningsstigning.Ved å kontrollere overskuddslengden på den optiske fiberen og justere vridningsstigningen, kan den optiske kabelen ha gode strekkegenskaper og temperaturegenskaper.

2. Selve løsrørmaterialet har høy styrke, og røret er fylt med fiberpasta, som gir nøkkelbeskyttelse for den optiske fiberen.Optiske fibre beveger seg fritt i røret og er beskyttet mot ytre krefter

3. Det løse røret og den forsterkende kjernen fylles med kabelpasta og tvinnes sammen, slik at kabelkjernens integritet beskyttes.

4. Den radielle og langsgående vanntettingen til den optiske kabelen er garantert av følgende tiltak: en enkelt ståltråd brukes i stedet for en stålstreng for å forhindre vannlekkasje i den langsgående retningen til forsterkningskjernen;fyllingen av kabelpastaen sikrer den langsgående vanntettingen av det trekantede området mellom ståltråden og foringsrøret;Fiberpastaen kan hindre fuktighet i å erodere den optiske fiberen;kabelpastaen er fylt med trykk for å sikre at kabelkjernen er helt fylt;den plastbelagte aluminiumstapen og korrugerte ståltapepanser er bundet i lengderetningen med smeltelim for å forhindre at radielle vannmolekyler trenger inn;panserlaget Vannblokkerende garn brukes med den indre kappen for å sikre den langsgående vanntette ytelsen til kabelen og forbedre den strukturelle integriteten til kabelen.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss