banner

Hvordan legge den optiske kanalen?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-02-04

VISNINGER 316 ganger


I dag vil vårt profesjonelle tekniske team introdusere deg installasjonsprosessen og kravene til kanaloptiske fiberkabler.

Kanalfiberoptisk kabel GYTS GYFTY GYTA GYXTW-Knowledge Center-Hunan GL Technology Co., Ltd.-Hunan GL Technology Co., Ltd. (GL) er en 18 års erfaren ledende produsent av fiberoptiske kabler og tilbehør i

1. I sementrør, stålrør eller plastrør med åpning på 90mm og over, skal det legges tre eller flere underrør på en gang mellom to (hånd)hull i henhold til designforskrifter.

2. Underrør skal ikke legges på tvers av mann (hånd) hull, og underrør skal ikke ha skjøter i kanalen.

3. Den utstikkende lengden på underrøret i det menneskelige (hånd) hullet er vanligvis 200-400 mm;de ubrukte rørhullene og underrørshullene i denne fasen av prosjektet bør blokkeres i tide i henhold til designkravene.

4. Når den optiske kabelen er gjenget i forskjellige rør, bør den indre diameteren til røret ikke være mindre enn 1,5 ganger den ytre diameteren til den optiske kabelen.

5. Manuell legging av optiske kabler skal ikke overstige 1000m.Luftstrømmen til optisk kabel overstiger vanligvis ikke 2000m i én retning.

6. Den optiske kabelen etter legging skal være rett, uten vridning, uten å krysse, uten åpenbare riper og skader.Etter legging skal den festes i henhold til designkravene.

7. Den optiske kabelen skal ikke bøyes innenfor 150 mm fra utløpshullet.

8. Underrøret eller silikonkjernerøret som er okkupert av den optiske kabelen, skal blokkeres med en spesiell plugg.

9. Den overlappende lengden som er reservert for legging av de optiske kablene på begge sider av den optiske kabelskjøten, skal oppfylle designkravene.Etter at tilkoblingen er fullført, skal den gjenværende lengden av den optiske kabelen kveiles og festes pent i mannhullet i henhold til designkravene.

10. I henhold til tilgangsbehovene til den optiske kanalkabelen, er det midtre inngangshullet reservert i henhold til designkravene.

 

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss