banner

Hvordan velge en ADSS-kabel?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-04-23

VISNINGER 63 ganger


Når du velger en ADSS (All-Dielectric Self-Supporting)-kabel, er det flere faktorer du må vurdere for å sikre at du velger riktig kabel for din spesifikke applikasjon.Her er noen viktige hensyn:

Spennlengde: ADSS-kabler er designet for å være selvbærende, noe som betyr at de ikke krever noen eksterne støttestrukturer.Den maksimale spennlengden som en ADSS-kabel kan dekke vil avhenge av kabelens konstruksjon, vekt og andre faktorer.Derfor er det viktig å vurdere spennlengden når du velger en ADSS-kabel.

Driftsspenning: Driftsspenningen til ADSS-kabelen skal samsvare med spenningen til kraftledningene den skal brukes på.Hvis du velger en kabel med lavere spenning enn nødvendig, kan det føre til elektrisk sammenbrudd og kabelfeil.

Fiberantall: ADSS-kabler kan brukes til både kraftoverføring og kommunikasjonsformål.Derfor bør du vurdere fiberantallet til kabelen, som bestemmer antall optiske fibre som er tilgjengelige for kommunikasjonsformål.

Miljø: Miljøforholdene der ADSS-kabelen skal installeres bør også vurderes, som temperatur, fuktighet, vindbelastning og eksponering for UV-stråling.Ulike kabler har forskjellige temperaturklassifiseringer og værbestandige egenskaper, så du bør velge en kabel som passer for de spesifikke miljøforholdene.

Installasjonsmetode: Installasjonsmetoden til ADSS-kabelen bør også vurderes, da noen kabler kan kreve tilleggsutstyr eller spesialiserte installasjonsteknikker.

https://www.gl-fiber.com/24-core-aerial-adss-optical-cable.html

Produsent og kvalitet: Til slutt er det viktig å velge en anerkjent produsent med en dokumentert erfaring med å produsere ADSS-kabler av høy kvalitet.Dette sikrer at du får et pålitelig og holdbart produkt som dekker dine spesifikke behov.

På toppen tilbyr GL skreddersydde løsninger for kabellegging i jaktområder, nær høy- og mellomspentlinjer osv. Med disse dataene designer vårt ingeniørteam de best egnede kablene som tilfredsstiller alle krav, og garanterer korrekt oppførsel gjennom hele levetiden.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss