banner

Hvor mye koster 24-kjerners fiberoptisk kabel per meter?

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-09-22

VISNINGER 46 ganger


24-kjerners optisk fiberkabeler en kommunikasjonskabel med 24 innebygde optiske fibre.Den brukes hovedsakelig til overføring av langdistansekommunikasjon og kommunikasjon mellom kontoret.Den 24-kjerners en-modus optiske kabelen har bred båndbredde, rask overføringshastighet, god konfidensialitet, anti-elektromagnetisk feltinterferens, god isolasjon, lang levetid og god kjemisk stabilitet.

https://www.gl-fiber.com/gyta-stranded-loose-tube-cable-with-aluminium-2.html

24-kjerners optiske fiberkablerer hovedsakelig delt inn i enkeltmodus og multimodus når det gjelder overføring.Enkeltmodus (indre diameter er 9μm og ytre diameter er 125μm), multimodus (det er to typer, indre diameter er 62,5μm og ytre diameter er 125μm og indre diameter er 50μm og ytre diameter er 125μm).Enkeltmodus er en langdistanseoverføringsmodus.Det er to bølgelengder: 1310 og 1550;multimode er en kortdistanseoverføringsmodus (overføringsavstanden er begrenset til 2000 meter), og bølgelengdene er 850 og 1300.

https://www.gl-fiber.com/gyts-stranded-loose-tube-cable-with-steel-tape-6.html

24-kjerners optiske kabler er hovedsakelig delt inn i to typer: utendørs og innendørs.Det er to hovedtyper av optiske kabler for utendørs bruk: senterbuntet rørtype og lagstrenget type.Vanligvis er den lagstrengede typen mer vanlig brukt.Den lagdelte typen kan romme et større antall kjerner og har bedre beskyttelsesytelse enn den senterbuntede rørtypen.Innendørs optiske kabler er hovedsakelig av buntet struktur (modell: GJFJV).

Når det gjelder modellvalg, har den 24-kjerners optiske kabelen hovedsakelig to spesifikasjoner: senterrørtype og lagstrengtype.Senterrørstypen inkluderer GYXTW og GYFXY;lagtypen inkluderer GYTA, GYTS og GYTA53;innendørstypen inkluderer GJFJV.vente.

1. GYXTW: Senterbjelket ståltape pansret struktur, som kan romme 4-12 kjerner og er egnet for rørledning og overliggende legging.

2. GYTA: Lagtrådet aluminiumstape pansret struktur, kan romme 4-288 kjerner, egnet for rør- og overliggende legging.

3. GYTS: Lagdelt ståltape pansret struktur, kan romme 4-288 kjerner, egnet for rørledning og overliggende legging.

4. GYTA53: Layer-twisted dobbel-mantlet panserstruktur, som kan romme 4-144 kjerner og er egnet for direkte nedgraving, overhead og rørlegging.

5. GJFJV: Senterbjelkerørstruktur, kan romme 4-144 kjerner, egnet for innendørs kablingslegging.

GL Fiber er en produsent av innendørs og utendørs optiske kabler, adss optiske kabler og optiske lærkabler.Den støtter tilpasning og har nasjonal standardkvalitet.For å spørre om prisen per meter på forskjellige 24-kjerners optiske kabler, vennligst ring oss for å få produkttilbud.

https://www.gl-fiber.com/24core-single-mode-9125-g652d-adss-fiber-cable-for-100m-span.html

 

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss