banner

Luftblåst fiberoptisk kabel

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2022-08-03

VISNINGER 581 ganger


Den miniatyr luftblåste optiske kabelen ble først laget av NKF optisk kabelselskap i Nederland.Fordi det i stor grad forbedrer utnyttelseseffektiviteten til rørhull, har det mange markedsapplikasjoner i verden.I boligrenoveringsprosjekter kan enkelte områder kreve optiske kabler for å krysse torg eller veier.I tilfelle det ikke tas til orde for overheadmetoden, hvis veien graves for å legge rørledningen, vil arbeidsmengden være relativt stor.Leggingsmetoden for den grunne nedgravde optiske fiberkabelen er veldig enkel.Den trenger bare å bruke en skjæremaskin for å grave et grunt spor på veien med en bredde på ca. 2 cm., dybden er ca. 10 cm, og tilbakefyllingen implementeres etter at den optiske kabelen er plassert, og ruteforbindelsen kan raskt fullføres.

Luftblåsekabel-1

Fordeler med mikro luftblåst optisk kabel:

1. Sammenlignet med den tradisjonelle strandede optiske kabelen, er materialforbruket og prosesseringskostnadene for mikrokabelen med samme antall kjerner sterkt redusert.

2. Strukturstørrelsen er liten, ledningskvaliteten er liten, værbestandigheten er god, og den optiske kabelen kan gjenbrukes.

3. Bøyeytelsen er god, og den mikrooptiske kabelen har god sideveis trykkmotstand under normale arbeidsforhold.

4. Den er egnet for overliggende og rørlegging, og et forsterket ståltau med mindre størrelse kan brukes til overliggende legging.Eksisterende rørressurser kan lagres når rør legges.

Anvendelsesområde

Luftblåste mikrooptiske kabler brukes vanligvis i følgende scenarier:

1. Utvide kapasiteten til de eksisterende kommunikasjonsrørene;ved å legge mikrorør i de eksisterende store hullene og bruke mikrooptiske kabler, kan de eksisterende rørhullene deles inn i flere små hull, og kapasiteten til rørhullene kan dobles;

2. Løs problemet med terminaltilgang;i dreneringsrør eller andre lignende rør, legge mikrorør og luftblåste mikrooptiske kabler for å løse problemet med terminaltilgang, og samtidig sørge for reserverte rørhull for senere utvidelse.

De vanlige modellene av luftblåste mikrooptiske kabler er:

(1) GCYFXTY-type: ikke-metallisk senterforsterkning, salvefylt, polyetylenmantel utendørs mikrooptisk kabel for kommunikasjon;

(2) GCYMXTY-type: sentralt metallrør fylt, polyetylenmantel utendørs mikrooptisk kabel for kommunikasjon;

(3) GCYFTY-type: ikke-metallisk sentralstyrkeelement, løst lag-trådet type, polyetylenmantlet utendørs mikrooptisk kabel for kommunikasjon.

 

 

 

 

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss