banner

12 kjerne ADSS-kabelpriser

AV Hunan GL Technology Co.,Ltd.

INNLEGG PÅ: 2023-04-27

VISNINGER 67 ganger


Prisene på 12-kjerners All-Dielectric Self-Supporting (ADSS) kabler har variert i 2023 på grunn av forsyningskjedeavbrudd forårsaket av den pågående pandemien.

ADSS-kabler er mye brukt i ulike bransjer, inkludert telekommunikasjon, datasentre og verktøy.Spesielt 12-kjerners ADSS-kabel er et populært valg for de som trenger fiberoptiske kabler med høy kapasitet for sine operasjoner.

Bransjeeksperter har imidlertid observert at prisene for 12-kjerners ADSS-kabler har svingt i 2023, med noen produsenter og distributører som står overfor forstyrrelser i forsyningskjeden og materialmangel.Disse forstyrrelsene har resultert i økte kostnader for noen selskaper, mens andre har måttet utsette sine prosjekter på grunn av mangel på tilgjengelige kabler.

https://www.gl-fiber.com/12-288-core-adss-fiber-cable.html

Til tross for disse utfordringene har noen produsenter og distributører klart å opprettholde stabile priser for 12-kjerne ADSS-kabler ved å sikre forsyningskjeden og øke lagernivået.Andre har henvendt seg til alternative materialer eller leverandører for å sikre at de kan fortsette å møte kundenes behov.

I noen tilfeller har prisene for 12-kjerners ADSS-kabler økt på grunn av disse forsyningskjedeavbruddene.Bransjeeksperter spår imidlertid at prisene vil stabilisere seg ettersom forsyningskjedene gjenoppretter seg og markedet tilpasser seg den nye normalen.

Kunder som er på markedet for ADSS-kabler med 12 kjerner, anbefales å vurdere nøye kvaliteten på kablene de kjøper, samt påliteligheten til leverandørene deres.Selv om prisen er en viktig faktor, er det også viktig å sikre at kablene oppfyller de nødvendige standardene og støttes av en anerkjent produsent eller distributør.

Totalt sett, mens forsyningskjedeforstyrrelser har forårsaket noen svingninger i prisene på 12-kjerne ADSS-kabler i 2023, forventes markedet å stabilisere seg i de kommende månedene ettersom industrien tilpasser seg de nye utfordringene pandemien utgjør.

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss