ọkọlọtọ

Kedu ka esi emeziwanye nkwụsi ike nke ikuku OPGW?

Akụkọ ihe mere eme nke Hunan GL Technology Co.,Ltd.

Biputere: 2021-08-31

Nlele 616 ugboro


Taa, GL na-ekwu maka otu esi emeziwanye usoro nkwụsi ike nke OPGW USB:

1. Shunt akara usoro
Ọnụ ego nkeOPGW eriridị elu nke ukwuu, ọ bụghịkwa akụ na ụba ka ọ na-abawanye n'ofe akụkụ ka ọ na-ebu oge dị mkpirikpi.A na-ejikarị eguzobe waya nchebe ọkụ na-ejikọta na eriri anya OPGW iji belata ugbu a nke eriri anya OPGW.
Nhọrọ nke ahịrị shunt kwesịrị izute:

a.Enwere ihe mgbochi dị ala zuru oke iji mee ka OPGW dị ugbu a daa n'okpuru uru ekwenyere;
b.Nwere ike ịfefe nnukwu mmiri ozuzo zuru oke;
c.Mgbe ị na-emezu ihe achọrọ maka nchekwa ọkụ, ekwesịrị inwe ihe nchekwa nchekwa ike zuru oke.
E kwesịkwara icheta na ọ bụ ezie na nkwụsị nke shunt line nwere ike ibelata nke ukwuu, mmeghachi omume ya na-adaba nwayọọ nwayọọ, ya mere ọrụ nke shunt line nwere njedebe;eriri shunt nwere ike ịdabere na ọnọdụ dị mkpirikpi nke dị ugbu a na gburugburu akara nhọrọ Nhọrọ nke ngalaba, ma na mgbanwe nke akara shunt iji gbanwee akụkụ ihe nlereanya, ọ bụrụ na akụkụ abụọ ahụ nwere nnukwu ọdịiche, a ga-ekesa ndị ọzọ ugbu a na OPGW. eriri, nke ga-eme ka ikuku OPGW dị ugbu a na-abawanye na mberede.Ya mere, a ga-enyocha akụkụ obe nke akara shunt ugboro ugboro.

2. Ejikọtara ọnụ nke eriri OPGW nke nkọwa abụọ
Maka ahịrị ogologo oge, n'ihi nnukwu mkpirisi okirikiri kacha ukwuu na mpaghara mpụta nke ọdụ ụgbọ mmiri, a ga-eji eriri anya OPGW nke buru ibu gafere;Ahịrị dịpụrụ adịpụ site na ọdụ ụgbọ ala na-eji eriri anya ikuku OPGW pere mpe.Ekwesịrị ịtụle ụdị ahịrị shunt abụọ mgbe ị na-ahọrọ eriri anya OPGW abụọ.

3. Usoro ntụgharị n'okpuru ala
Jikọọ grounding ngwaọrụ nke ọnụ ụlọ elu na grounding okporo nke substation na ọtụtụ gburugburu steels na kwesịrị ekwesị cross-ngalaba, nke mere na a akụkụ nke mkpụmkpụ-circuit ugbu a na-abanye na substation n'okpuruala, nke nwere ike budata ibelata ugbu a nke OPGW ngwa anya. eriri.

4. Parallel usoro nke multi-circuit àmụmà nchebe ahịrị
Jikọọ ngwaọrụ ala nke ọtụtụ ụlọ elu ọnụ iji mee ka mkpirisi mkpirisi dị ugbu a na-abanye n'ọdụ ụgbọ mmiri n'akụkụ eriri nchekwa ọkụ multi-loop, nke mere na otu-circuit ugbu a na-ebelata nke ukwuu.Ọ bụrụ na nkwụsi ike nke okpomọkụ nke eriri OPGW nke abụọ abụghị ihe a pụrụ ịdabere na ya, a ga-ejikọta ngwaọrụ ala nke ụlọ elu nke abụọ, na ihe ndị ọzọ.Mana ekwesiri iburu n'uche na a ga-atụle nchedo usoro efu relay mgbe ị na-ejikọta ọtụtụ ụlọ elu.

Zitere anyị ozi gị:

Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya