hae

ʻO nā ʻāpana ʻenehana nui o OPGW a me ADSS Cable

NA Hunan GL Technology Co., Ltd.

POE MA:2021-09-16

NANA 724 Manawa


Loaʻa nā ʻāpana ʻenehana o nā kaula OPGW a me ADSS i nā kikoʻī uila.ʻO nā ʻāpana mechanical o ke kaula OPGW a me ke kelepona ADSS ua like, akā ʻokoʻa ka hana uila.

1. Ua helu ʻia ka ikaika tensile-RTS
ʻIke ʻia hoʻi ʻo ka ikaika tensile hope a i ʻole ka ikaika haki ʻana, pili ia i ka helu helu o ka huina o ka ikaika o ka ʻāpana haʻahaʻa haʻahaʻa (ʻo ADSS ka helu nui i ka fiber wili).I ka hoʻāʻo ʻana i ka ikaika haʻihaʻi, manaʻo ʻia kekahi ʻāpana o ke kaula i haki.He mea koʻikoʻi ka RTS no ka hoʻonohonoho ʻana o nā mea hoʻopili (ʻoi aku ka hoʻopaʻa ʻana i ka tension) a me ka helu ʻana o ka mea palekana.

2. ʻO ka ikaika tensile hiki ke ʻae ʻia-MAT

Hoʻopili kēia ʻāpana i ke ʻano ʻoi loa o OPGW a i ʻole ADSS ke helu ʻia ka haʻawe holoʻokoʻa ma lalo o nā kūlana o ka wā hoʻolālā.Ma lalo o kēia hoʻopaʻapaʻa, pono e hōʻoia ʻia ʻaʻohe kānana o ka fiber a ʻaʻohe attenuation hou.ʻO ka maʻamau ʻo MAT ma kahi o 40% o RTS.

He kumu koʻikoʻi ka MAT no ka helu ʻana a me ka hoʻomalu ʻana i ka sag, tension, span a me ka mea palekana.

3. ʻO ka awelika holo ʻana o kēlā me kēia lā-EDS

ʻIke ʻia hoʻi ʻo ka haʻahaʻa hana awelika makahiki, ʻo ia ka awelika haʻalulu i ʻike ʻia e OPGW a me ADSS i ka wā lōʻihi o ka hana.Ua like ia me ka helu theoretical o ka hoʻopaʻapaʻa ma lalo o nā kūlana o ka makani ʻole, ka hau a me ka mahana awelika makahiki.ʻO ka EDS maʻamau he 16% a 25% o RTS.

Ma lalo o kēia hoʻopaʻapaʻa, pono ke kelepona OPGW a me ADSS ke kū i ka hoʻāʻo ʻana i ka haʻalulu i hoʻoiho ʻia e ka makani, ʻo ka fiber optical i loko o ke kaula e paʻa loa, a ʻo nā mea a me nā mea i hoʻohana ʻia ʻaʻole pono i ka pōʻino.

ʻano opgw

4. Ka palena palena

ʻO kekahi manawa i kapa ʻia ʻo ka hoʻomāinoino hana kūikawā, ʻoi aku ka nui ma mua o 60% o RTS.ʻO ka mea maʻamau ma hope o ka ikaika o ke kaula uila ADSS ma mua o ka MAT, e hoʻomaka ana ka fiber optical e kānana a loaʻa hou nā pohō, ʻoiai hiki i ka OPGW ke mālama i ka fiber optical strain-free a ʻaʻohe poho hou a hiki i ka waiwai palena o ke koʻikoʻi (e pili ana i ka hale. ).Akā inā he OPGW a i ʻole ADSS optical cable, pono e hōʻoia ʻia ka fiber optical e hoʻi i ke kūlana mua ma hope o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka ʻāʻī.

5. DC kū'ē

E pili ana i ka waiwai i helu ʻia o ke kūʻē like ʻana o nā mea conductive a pau i ka OPGW ma 20°C, pono e pili kokoke i ka uea honua ʻē aʻe i loko o kahi ʻōnaehana uea honua ʻelua.ʻAʻole loaʻa iā ADSS nā ʻāpana a me nā koi.

ADSS-Uila-Fiber-Optical-Uea

6. Ke au nei kaapuni pokole
E pili ana i ke au kiʻekiʻe loa e hiki ai i ka OPGW ke kū i loko o kekahi manawa pōkole (maʻamau, hoʻokahi pae i ka honua).I ka helu ʻana, ʻo nā waiwai o ka manawa pōkole o kēia manawa a me ka wela mua a me ka hopena hope loa i ka hopena i nā hopena, a ʻo nā waiwai e pili kokoke loa i nā kūlana hana maoli.ʻAʻohe helu a me nā koi o ADSS.

7. Hiki i kēia manawa pōkole pōkole
E pili ana i ka hua o ka huinahalike o ke au a me ka manawa, oia hoi, I²t.ʻAʻole loaʻa iā ADSS nā ʻāpana a me nā koi.

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou