banner

Fordele ved PE-kappemateriale

AF Hunan GL Technology Co.,Ltd.

OPSLAG DEN: 2021-09-24

VISNINGER 486 gange


For at lette lægning og transport af optiske kabler, når det optiske kabel forlader fabrikken, kan hver akse rulles 2-3 kilometer.Når du lægger det optiske kabel over en lang afstand, er det nødvendigt at forbinde de optiske kabler med forskellige akser.Ved tilslutning er det to-aksede optiske kabel i kabelkappen.Til fusionssplejsning.Nu analyserer Hunan GL fordelene ved PE-strømkabelbeskyttelsesrør for alle:

1. Fremragende fysiske egenskaber er fremstillet med højkvalitets polyethylen-råmaterialer.Det har ikke kun god stivhed, styrke, men også god fleksibilitet, hvilket er befordrende for installation af rørledninger.

2. Korrosionsbestandighed og lang levetid: I kystnære områder er grundvandsstanden høj og jordfugtigheden høj.Brugen af ​​metal eller andre rør skal være korrosionsbeskyttende.Og levetiden er generelt kun 30 år, og PE-røret kan modstå en række kemiske medier og påvirkes ikke af jordkorrosion.

3. God sejhed og fleksibilitet.PE-rør er en slags højsejhedsrør med en brudforlængelse på mere end 500%.Den har en meget stærk tilpasningsevne til ujævn jordsætning og forskydning af fundamentet.God stødmodstand.Rør med lille diameter kan bøjes vilkårligt.

4. Rørvæggen er glat, friktionskoefficienten er lille, kablet er let at sluge, og konstruktionsperioden er effektiv.

5. God elektrisk isoleringsydelse, lang levetid (begravede rør hjælper mere end 50 år), holdbar, sikker og pålidelig linjedrift.

6. Letvægts, vedligeholdelse, installation og konstruktion, bekvem vedligeholdelse, nem at transportere og betjene.

7. Rør med lille diameter kan vikles, med lange rørsektioner, få samlinger og nem installation.

8. Røret kan laves i en række forskellige farver for at vise forskel.

9. Fremragende slagfasthed ved lav temperatur.PE's lavtemperaturskørhedstemperatur er ekstremt lav, og den kan bruges sikkert inden for temperaturområdet 20-40°C.Under konstruktion om vinteren vil røret ikke være skørt på grund af materialets gode påvirkning.

10. PE-rør med god slidstyrke sammenlignes med andre metalrør.Slidstyrken er 4 gange større end metalrør.

11. En række nye byggemetoder.Ud over den traditionelle udgravningsmetode kan PE-rør også konstrueres med en række nye ikke-udgravningsteknikker, såsom rørdonkraft, foringsrør og splitrørkonstruktion.Dette er det eneste sted, hvor udgravning ikke er tilladt.s Valg.

pe skede til FOC

 

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os