banner

GYTS53 terdampar Cable pipah Leupas kalawan pita Steel Double

Dina sambungan kabel GYTS53, serat single-mode / multimode anu diposisikan dina tabung leupas, anu tabung nu ngeusi meungpeuk cai ngeusian compound.Tubes na fillers anu terdampar di sabudeureun éta anggota kakuatan kana kabel core sirkular. A Steel Plastik Plastik (PSP) anu dilarapkeun di sabudeureun inti. Nu geus kaeusi ku sanyawa keusikan ngajaga eta. Lajeng kabel geus réngsé ku palapah pe ipis. Saatos PSP anu dilarapkeun ngaliwatan palapah batin, kabel geus réngsé ku palapah luar pe.

  • Ngaran produk:  terdampar Cable pipah Leupas kalawan pita Steel na Steel pita (Double Sheaths GYTS53)
  • Brand Tempat of Origin: GL Hunan, Cina (Daratan)
  • Aplikasi: langsung Dikubur / Underground
  • Categories: Kabéh Produk, hawa optik Cable, saluran optik Cable, Armored optik Cable

    gambaran

    spésifikasi

    Package & Tansportation

    Our Advantages

    Inquiry

    aplikasi: 

    Hawa / saluran / outdoor

    ciri:

    1, The ukuran handap nu dicokot pikeun mastikeun kinerja meungpeuk cai tina kabel.
    2, kawat baja Single dipaké salaku sentral kakuatan Anggota.
    3, Special cai-blocking ngeusian sanyawa dina tube leupas.
    4.100% sambungan kabel core keusikan, APL na halangan Uap PSP.

    Hawa ngamuk:

    Operasi: -40 ℃ nepi + 70 ℃
    Panyimpenan: -40 ℃ nepi + 70 ℃

    standar:

    Sasuai jeung stand yd / T 901-2009 ogé IEC 60794-1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1.We are the one of biggest manufacture of fiber optic cable in China and has more than 25 years manufacturing and selling experience.Only producing grade a quality fiber optic cable

    2.We are specialized in all kinds of fiber optic cable and  related hardware, such as ADSS, OPGW, FTTH and so on.The company has achieved quality certificate ISO9001.

    3.GL is manufacturer over 16 years, which having professional sales team, R&D department and technology department.

    4.We accept OEM. The fiber cable size and material are customized.Your own logo and own design are welcome.We will produce according to your requirment and description;

    5.Please send us inquiry for more products info and we will give you feedback in 12 hours.

    6. Flexible payment terms: T/T, L/C, Paypal and so on.

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us