fu'a

Fa'atekonolosi fa'apipi'i fa'alava fa'atupu fa'atupuina le fa'atuputeleina o le maketi uaea opitika OPGW

SAUNIA E Hunan GL Technology Co.,Ltd.

POST I LE:2023-03-31

VAAIGA 60 Taimi


O le maketi o le lalolagi opitika eleele (OPGW) maketi o loʻo feagai ma le faʻatupulaia tele, faʻafetai i le alualu i luma i tekinolosi fiber optic.E tusa ai ma se lipoti talu ai nei a le kamupani suʻesuʻe maketi, MarketsandMarkets, o le maketi OPGW o loʻo fuafua e oʻo atu i le $ 3.3 piliona i le 2026, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 4.2% mai le 2021 i le 2026.

OPGW o se ituaiga o uaea e fa'aaogaina i feso'ota'iga eletise eletise ma feso'ota'iga tufatufa, tu'ufa'atasia galuega o se uaea eleele ma se uaea fibre opitika.E maua ai se auala malupuipuia ma fa'atuatuaina o feso'ota'iga ma fa'amatalaga fa'amatalaga i le va o fale eletise ma substations, fa'apea fo'i ma le fa'aagaaga o le mata'ituina o le eletise i le taimi tonu.

O le tuputupu aʻe o le maketi OPGW o loʻo faʻamalosia e le faʻateleina o manaʻoga mo le faʻatuatuaina ma le lelei o le faʻaogaina o le eletise ma le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga.A'o fa'atupula'ia ma fa'asoa fa'atasi laina eletise, o le mana'oga mo feso'ota'iga fa'alautele ma faiga mata'ituina e sili atu ona taua.

O lo'o iai se sao taua i le fa'atupuina o lenei fa'atuputeleina, aua e tu'uina atu ai le televave o feso'ota'iga fa'amatalaga i mea mamao.Faatasi ai ma le alualu i luma i tekinolosi fiber optic,OPGW uaeae mafai nei ona tu'uina atu fa'amatalaga fa'aopoopo i saosaoa maualuga, e mafai ai ona sili atu le lelei o le mata'ituina ma le fa'atonutonuina o laina eletise.

O le isi itu e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi OPGW o le faʻateleina lea o le faʻaaogaina o malosiaga faʻafouina, e pei o le matagi ma le malosi o le la.A'o tu'ufa'atasia le tele o puna'oa fa'afouina i totonu o laina eletise, o le mana'oga mo feso'ota'iga fa'alautele ma faiga mata'ituina e sili atu ona taua.

O le itulagi o Asia Pasefika o loʻo faʻamoemoe e pulea le maketi o le OPGW, faʻatasi ai ma atunuʻu e pei o Saina ma Initia o loʻo faʻatupeina tele i la latou faʻasalalauga eletise ma faʻasalalauga.O Amerika i Matu ma Europa o loʻo faʻamoemoeina foi e vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe, faʻamalosia e le faʻateleina o le faʻaaogaina o punaoa faʻafouina.

I le aotelega, o le maketi OPGW o loʻo sauni mo le faʻatupulaia tele i tausaga o lumanaʻi, faʻamalosia e le alualu i luma i tekinolosi fiber optic ma le faʻateleina o le manaʻoga mo le faʻatuatuaina ma le lelei o fesoʻotaʻiga ma tufatufaina atu.

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou