banner

GYTS53 terdampar Kabel Tube longgar karo Tape Steel Double

Ing kabel GYTS53, serat siji-mode / multimode dipanggonke ing tabung ngeculke, tabung sing kapenuhan Blok banyu Isi compound.Tubes lan pangisi sing terdampar sak anggota kekuatan menyang kabel inti bunder. A Steel Engineering Plastic (PSP) wis Applied watara inti. Kang kapenuhan ing senyawa Isi kanggo nglindhungi. Banjur kabel wis rampung karo klambi ketat PE lancip. Sawise PSP wis Applied liwat klambi ketat utama, kabel wis rampung karo klambi ketat njaba PE.

  • Product Name:  terdampar Kabel Tube longgar karo Tape Steel lan Steel Tape (Double sheaths GYTS53)
  • Brand Papan Asal: GL Hunan China (Mainland)
  • Aplikasi: Direct Dipunsarekaken / Underground
  • Kategori: Kabeh Products, Aerial Optical Kabel, Duct Optical Kabel, Wojo Optical Kabel

    Description

    Keterangan

    Package & Tansportation

    Our Advantages

    Inquiry

    aplikasi: 

    Aerial / Duct / Outdoor

    karakteristik:

    1, ngukur ngisor iki dijupuk kanggo njamin kinerja Blok banyu saka kabel.
    2, kabel baja Single digunakake minangka pusat kekuatan Anggota.
    3, Special banyu-Watesan Isi senyawa ing tabung ngeculke.
    4.100% kabel inti Isi, APL lan alangi Kelembapan PSP.

    Suhu Nesu:

    Operating: -40 ℃ kanggo + 70 ℃
    Storage: -40 ℃ kanggo + 70 ℃

    Standar:

    Sampon ngadeg YD / T 901-2009 uga IEC 60794-1


  • Previous:
  • Next:

  • 1.We are the one of biggest manufacture of fiber optic cable in China and has more than 25 years manufacturing and selling experience.Only producing grade a quality fiber optic cable

    2.We are specialized in all kinds of fiber optic cable and  related hardware, such as ADSS, OPGW, FTTH and so on.The company has achieved quality certificate ISO9001.

    3.GL is manufacturer over 16 years, which having professional sales team, R&D department and technology department.

    4.We accept OEM. The fiber cable size and material are customized.Your own logo and own design are welcome.We will produce according to your requirment and description;

    5.Please send us inquiry for more products info and we will give you feedback in 12 hours.

    6. Flexible payment terms: T/T, L/C, Paypal and so on.

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us

    Send your message to us:

    Write your message here and send it to us